Trabzonspor'da büyük eksiklik! O 2 oyuncu neden oynamıyor?

Trabzonspor, yeni sezon öncesi forvet bölgesinde eksiklik yaşıyor.

Trabzonspor, yeni sezona beklenen performansla başlayamadı. Bordo-mavililerde özellikle forvet bölgesindeki eksiklikler dikkat çekti.

Beklenen pivot transferinin yapılmaması ve elinde bulunan oyunculara neden süre verilmediği ise merak ediliyor.

Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot, Trabzonspor’un forvet hattındaki sıkıntılarına ilişkin yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi;

"Trabzonspor bugün karşılaşmaya Dragus ile başladı. Dragus noktasında, elinizde Maxi Gomez gibi oyuncular varken kampa getirilmezken; elinizde Umut Bozok gibi Süper Lig'in gol kralı varken, kampta hazırlık maçalarında süre alması ve başarılı bir sonuç ortaya koymasına karşın böylesine önemli bir mücadelede süre alamaması, hatta kadroya yazılamamasını kimlere yazacağız? Bu noktada bunları da çok merak ediyoruz.

Gomez yok, Bozok yok. Trabzonspor, Dragus ve Enis Destan'ın ne yapabileceğini bekler hale geldi. Onuachu'nun yokluğunda Trabzonspor forvetsiz şekilde Dragus ile 3 karşılaşmaya çıktı."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
29 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler