Trabzonspor'da büyük müjde! Başkan Doğan "gizlilikle yürütüyoruz" diyerek duyurdu

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan önemli açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da büyük müjde! Başkan Doğan "gizlilikle yürütüyoruz" diyerek duyurdu

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, bu ay içinde Bankalar Birliği anlaşmasından çıkılacağını açıklarken, yürütülen projelerle ilgili olarak da çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Doğan, Kartal arazisi projesinden 3 milyar TL'lik bir gelir beklediklerini aktararak, "Kartal arazisi dışında, süreçlerini belirli bir aşamaya getirdiğimiz büyük bir gayrimenkul projesinde de önemli bir mesafe aldık" dedi.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ın açıklamaları şu şekilde;

"3 milyar TL’nin üzerinde bir gelir oluşturmayı hedefliyoruz"

"Bilindiği üzere İstanbul’daki Kartal arazisinin 30 yıllık nitelikli irtifak hakkı geçen ay itibariyle hisseleri borsada işlem gören şirketimiz tarafından devralınmıştı" diyen Doğan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Alınan bu devirle birlikte Kartal Tesisleri üzerinde yapmayı planladığımız projeler için önemli bir aşamayı da geride bıraktık. Sportif A.Ş. uhdesinde gerçekleştireceğimiz proje ile 3 milyar TL’nin üzerinde bir gelir oluşturmayı hedefliyoruz.

"Gizlilik ve titizlikle yürütüyoruz

Kartal arazisi dışında, süreçlerini belirli bir aşamaya getirdiğimiz büyük bir gayrimenkul projesinde de önemli bir mesafe aldık. Çalışmalarımızı büyük bir gizlilik ve titizlikle yürütüyoruz. Bu projemizi hayata geçirdiğimizde, Trabzonspor borçlarıyla değil, oluşturduğu gelirlerle ve elde ettiği karlarla konuşulan bir kulüp haline gelecektir."

Kaynak:İHA-Haber61

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler