Trabzonspor'da geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlık sebebiyle uzun süre sahalardan uzak kalan Dorukhan Toköz ile yollar ayrılma noktasına geldi.
Teknik Direktör Bjelica tarafından fiziksel olarak eksikleri olduğunu ve antrenmanlarda geri dönüş alamadığı yönünde rapor sunulan oyuncu, oynanan Fehervar ve Celje maçı kadrosunda yer almamıştı. Yaşanan gelişmeler sonrası oyuncunun takımdan ayrılma talebini ilettiği ifade ediliyordu.
YÖNETİME YAKIN KAYNAKLAR DOĞRULADI
Trabzonspor'a yakın kaynaklar, Dorukhan Toköz'ün takımdan ayrılma eşiğine geldiğini doğruladı. Dorukhan ile yönetim arasındaki görüşmelerin sürdüğü gelen haberler arasında.
KAP AÇIKLAMASI GELDİ
Trabzonspor Kulübü, Dorukhan Toköz'ün sözleşmesinin karşılıklı anlaşılarak fesh edildiğini KAP'a bildirdi.
Şirketimiz ile profesyonel futbolcumuz Dorukhan Toköz arasındaki 29.07.2021 başlangıç ve 31.05.2024 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Yapılan anlaşmaya göre oyuncuya herhangi bir fesih tazminatı ödenmeyecektir.
Kaynak:
Yenge hanim kesin sadece tahminim her gece agliyordur
Yanıtla (1) (1)Trabzonda bunalmistir cogu futbolcu esleri gibi
Trabzonda istanbula alismis bayanlar yasayamaz
Dorukhanin basini döndüren birde burak var besiktasda
Eskiden selcuk oyuncu ayartirdi artik burak bunlari yapiyor doruk gitikten 4 gün sonra besiktas aciklar adini trabzon sehrinde sozial hayat hic yok gece cik pizaci ara bistro ara barlar puplar hic birsey yok langird billardo salonlari yok icki harrrrraaammm ama gizli tüketiliyor .