Trabzonspor'da Edin Visca geri dönüyor!

Beşiktaş derbisinde Rafa Silva'ya yaptığı faul sonrası kırmızı kart gören ve 2 maç ceza alan Vişça, Kayserispor ve Gaziantep FK sınavlarında görev yapamadı.

Trabzonspor'da Edin Visca geri dönüyor!

Trabzonspor’un yıldız oyuncusu Edin Visca, iki maçlık cezasının ardından sahalara geri dönmeye hazırlanıyor. Beşiktaş ile oynanan zorlu karşılaşmada Rafa Silva'ya yaptığı müdahale sonrasında direkt kırmızı kart gören Bosnalı futbolcu, bu olayın ardından iki maç ceza almıştı.

Cezası nedeniyle son iki Süper Lig maçında takımını yalnız bırakmak zorunda kalan Visca, bu süreçte yaşadığı üzüntüyü ve geri dönüş motivasyonunu dile getirdi.

"Daha güçlü döneceğim"

Takımını dışarıdan izlemek zorunda kalan Visca, maçları kaçırmanın verdiği hayal kırıklığını yaşadığını belirterek, dönüşü için iddialı bir açıklama yaptı.

Tecrübeli futbolcu, "Maalesef bir talihsizlik yaşadım ve çok üzüldüm ama çok daha güçlü döneceğim. Bunu herkese hissettireceğim. Takımıma en iyi şekilde katkı sağlayacağım" ifadelerini kullandı.

Bu sözler, hem Trabzonspor taraftarları hem de takım arkadaşları için büyük bir moral kaynağı oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler