Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya geliyor. Ülker Stadyumu'nda oynanacak mücadele saat 19.00’da başlayacak.
Zorlu derbide düdük Mehmet Türkmen’de olacak. Türkmen’in yardımcılıklarını Bersan Duran ve Serkan Çimen üstlenirken, dördüncü hakem olarak Ozan Ergün görev yapacak.
Trabzonspor’da teknik direktör Fatih Tekke, son olarak 27. haftadaki Hatayspor karşılaşmasında ilk 11’de forma giyen Arif Boşluk’a bu kritik mücadelede yeniden görev verdi.
Genç oyuncu, bu sezon toplamda 283 dakika sahada kalırken, 9 maçta görev aldı ve 1 asistlik katkı sağladı.
Kaynak:
ÜNAL KARAMANDAN ÖNCE DE SONRADA GENÇ YOKMU Ü19 ORTADA FATİH HOCAM DÖN GENÇLERE
Yanıtla (0) (0)Cesaret!....
Yanıtla (0) (0)Bazı maçlarda heyecanı ve tecrübe eksikliği nedeniyle belirgin hatalar yapmış olsada yüreğini ortaya koyarak oynaması umutları hep diri tuttu bana göre sonuna kadar formayı hak ediyor.
Yanıtla (5) (1)