Trabzonspor'da flaş gelişme! Banza'dan sonra bir yıldız santrfor daha mı geliyor?

Simon Banza transferini resmen açıklamaya hazırlanan Trabzonspor'da aynı bölge için sıcak gelişmeler yaşanıyor. Konuya dair gelişmeleri Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot aktardı.

Trabzonspor'da Abdullah Avcı ile yollar ayrıldıktan sonra gözler yeni teknik adamın kim olacağına çevrildi. Bordo mavililerde yeni teknik adam merakla beklenirken yönetim bir yandan da transfer mesaisini sürdürüyor.

Braga'da forma giyen 28 yaşındaki Demokratik Kongolu santrfor Simon Banza'nın kiralanması için prensip anlaşmasına varan ve oyuncuyu İstanbul'a getiren Trabzonspor aynı bölge için Onuachu için de ısrarını sürdürüyor.

2023/11/10/onuachu-1.jpg

Canlı yayında konuya ilişkin olarak bilgiler aktaran Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot, Trabzonspor'un Banza transferi sonrası Onuachu için de girişimlerde bulunduğunu ve bu isimden de vazgeçmediğini aktardı.

"Oyuncu ile bağlar tamamen koparılmadı"

Konuyla ilgili olarak konuşan Lakot, "Onuachu konusunda Trabzonspor'un ısrarı sürüyor. Oyuncu ile bağlar tamamen koparılmadı. Avrupa'da transfer döneminin kapanmasıyla birlikte gözler Southampton'un takınacağı tavra çevrildi. Trabzonspor'un tavrı ise net. En üst limitten teklif yapıldı. Bu rakamlara anlaşılırsa transfer sonuçlanacak" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler