Trabzonspor'da flaş transfer açıklaması! "Yarın ya da Pazartesi günü getireceğiz"

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da flaş transfer açıklaması! "Yarın ya da Pazartesi günü getireceğiz"

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, transfer çalışmalarına dair konuştu.

Başkan Doğan'ın konuya dair açıklaması şu şekilde;

5-6 takviye daha olacak. Lider stoper için görüşmeler var. Kiminin kulübüyle anlaşıldı, oyuncu bekleniyor. Kiminde de oyuncu ile anlaşıldı, kulübü ile görüşülüyor. Orta saha için görüşmeler var. Cham basına düştü. Oyuncu için problem yok. Kulübü 10 milyon Euro istiyordu, biraz aşağı geldiler. Biteceğini düşünüyorum bu transferin. Orta saha daha agresif bir yapıya dönüşecek. Cham ile beraber görüştüğümüz 3 orta saha var. 3'ü de olabilir, 3 taneden 2'si de olabilir. Bir tanesi bilinen ve yerli bir isim. Bir tanesi de Avrupa'dan önemli bir isim. 34-35 yaşında bir takviye olmayacak orta sahaya. Genç, agresif ve teknik oyunculara bakıyoruz o bölge için.

Lider stoper için önemli bir oyuncu ile görüşüyoruz. Kontratlar gidip geliyor. İnşallah önümüzdeki günlerde açıklayacağız. Sağ bek ile beraber 2 kişi, Avrupa'daki rövanş maçına yetişir gibi duruyor. Bir oyuncu uçakta geliyor, yarın ya da Pazartesi günü başka bir oyuncuyu da getireceğiz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler