Trabzonspor'da forvet harekatı! Genç yıldız ile...

Trabzonspor, forvet bölgesi için transfer çalışmalarına hız verdi.

Trabzonspor'da forvet harekatı! Genç yıldız ile...

Trabzonspor, hücum hattını güçlendirmek için transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Belçika basınında yer alan haberlere göre, bordo-mavili ekip, Genk’in Nijeryalı golcüsü Tolu Arokodare için harekete geçti.

23 yaşındaki Arokodare, bu sezon Belçika Pro Ligi’nde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Sezona müthiş bir başlangıç yapan 1.97 boyundaki forvet, ligde çıktığı 4 maçta 4 gol kaydederek formunun zirvesine ulaştı.

Trabzonspor’un bu etkileyici performansı görmezden gelmediği ve genç oyuncuyu kadrosuna katmak için ciddi adımlar attığı belirtiliyor.

Ancak, Genk kulübünün, yıldız futbolcunun transferi için yüksek bir bonservis bedeli talep ettiği ifade ediliyor. Trabzonspor’un transferde ısrarcı olduğu ve oyuncunun da bordo-mavili formayı giymek istediği vurgulanırken, bu transferin sonucunu Arokodare’nin vereceği kararın belirleyeceği söyleniyor.

Öte yandan, Tolu Arokodare’ye Avrupa’nın birçok kulübünün de ilgi gösterdiği belirtiliyor. Bu durum, transfer sürecinde Trabzonspor’un işini bir hayli zorlaştırabilir.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler