Trabzonspor'da forvet için B planı! Bonservisi elinde

Trabzonspor forvet takviyesi için B planı olarak Choupo-Moting'i gündemine aldığı iddia edildi.

Trabzonspor'da forvet için B planı! Bonservisi elinde

Trabzonspor, forvet transferinde hareketli günler yaşıyor. Bordo-mavililer, Onuachu transferinin olmaması durumunda B Planı olarak daha önce de gündemine aldığı Kamerunlu yıldız Eric Maxim Choupo-Moting için bir kez daha harekete geçti. Ancak bu kez, oyuncunun menajerinden gelen yeni bir bilgi transfer sürecini etkiledi.

Yönetim, alternatif isimler üzerinde çalışmalarına devam ediyor ve birkaç gündür yeni adaylarla ilgili temaslarını sürdürüyor.

Diğer İsimlerle İlgili Gelişmeler

Weghorst transferi uzun süredir gündemde, ancak şu ana kadar somut bir adım atılamadı. Kulüp, yaklaşık bir ay önce Başkan Ertuğrul Doğan'ın belirttiği gibi, Weghorst'a ne çok yakın ne de çok uzak durumda. Onuachu transferinde ise son aşamaya gelindi ancak bir pürüz çıkması halinde Trabzonspor'un B planı olarak Choupo-Moting'i gündemine aldığı iddia edildi.

Choupo-Moting İçin Everton Cevabı Bekleniyor

Trabzonspor, Choupo-Moting ile sezon bitmeden önce temas kurmuştu. Bayern Münih’ten ayrılan Kamerunlu golcü, şu ana kadar yeni bir takım bulamadı. Bordo-mavili yönetim, Choupo-Moting'in menajeriyle yeniden bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptığı iddia edildi. Ancak oyuncunun menajeri, Everton'dan gelecek cevabı beklediklerini belirtildi.

1 Eylül Sonrası İçin Plan

Trabzonspor, Choupo-Moting için 1 Eylül’e kadar bekleme kararı aldı. Eğer bu tarihe kadar oyuncu serbest kalırsa, kendisine bir teklif yapılacağı öne sürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler