Trabzonspor'da forvet transferi ne zaman tamamlanacak? İşte açıklanan tarih

Yeni sezon için forvet takviyesi planlayan Trabzonspor'da çalışmalar devam ediyor.

Trabzonspor'da forvet transferi ne zaman tamamlanacak? İşte açıklanan tarih

Trabzonspor, bu sezon UEFA Avrupa Ligi, Trendyol Süper Lig ve Ziraat Kupası'ndaki hedeflerini gerçekleştirmek için forvet bölgesine takviye yapma çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz sezon performansıyla beğenileri toplayan Onuachu için yapılan transfer görüşmeleri sonuçsuz kalırken, Weghorst'un ismi de gündeme gelmiş ancak somut bir adım atılamamıştı.

Bordo-mavililer, hem Avrupa Lig'inde hem de Süper Lig'de forvet eksikliği yaşadıkları için bu bölgeye acil bir takviye yapmayı planlıyor. Son günlerde farklı isimlerin gündeme gelmiş olmasına rağmen, henüz kesinleşmiş bir transfer bulunmuyor.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ın, forvet transferi konusunda her gün iletişim halinde oldukları ve transferin Kayserispor maçına kadar tamamlanmasının hedeflendiği öğrenildi. Ancak, herhangi bir aksilik durumunda yeni planlamaların yapıldığı ve transferin eylül ayında tamamlanabileceği belirtiliyor.

Bu konuda açıklamada bulunan Abdullah Avcı "Başkanla her gün iletişimde olmak ve onun inanılmaz bir mesai ve fedakârlık gösterdiğini görmek gerçekten değerli. Transferlerin kolay olmadığını biliyoruz, ama bu süreçte kararlılıkla çalışmak önemli. Kayserispor maçına kadar bir aramız var, bu süre zarfında transferlerin tamamlanması mümkün olabilir. Eğer olmazsa, başka planlarımızı devreye sokacağız." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
29 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler