Kayserispor deplasmanından 2-1 galip ayrılan ve Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında 10 kişi kalmasına karşın sahadan 3-2 galip ayrılarak tur için avantaj yakalayan Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 34. hafta mücadelesinde Gaziantep FK'yı konuk edecek.
Trabzonspor ile Gaziantep FK arasında 28 Nisan Pazar (bugün) Papara Park'ta oynanacak olan müsabaka 19.00'da başlayacak.
Trabzonspor ile Gaziantep FK arasındaki müsabakada hakem Direnç Tonusluoğlu görev yapacak. Tonusluoğlu'nun yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ve İbrahim Bozbey, mücadelenin 4. hakemi Erkan Özdamar olacak. VAR'ın başında ise İtalyan hakem Marco Di Bello olacak.
Trabzonspor'da 2 eksik var
Trabzonspor'da sakatlığı devam eden Hüseyin Türkmen ile Kayserispor maçında gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düşen Eren Elmalı, Gaziantep FK'ya karşı görev alamayacak.
Kaynak:
Artik arif oynasinda ama simariklik yapmadan biraz ciddiyetle
Yanıtla (0) (1)Desil sıkıntı yoksa oynar bence hadi hayırlısı bu maçı alırız
Yanıtla (0) (0)Eren yoksa bir kişi fazla oynayacağız demektir
Yanıtla (2) (1)Sahaya on bir kişi çıkan hiç bir takım eksik değildir...
Yanıtla (1) (0)Arif boşluk u oynatır diye düşündüm ama birden 20 yaşında olduğunu düşündüm. Yedek külübesinden yaşlı bir oyuncu devşirir oraya. Nevki topçucu olnasınz gerek yok 30 yaş üstü olsun yeter..
Yanıtla (3) (2)