Trabzonspor'da geleceği bilmeceye dönüşmüştü! Ülkesine mi dönüyor?

Trabzonspor'da Hırvatistanlı oyuncusu Mislav Orsic için flaş bir iddia gündeme düştü.

Trabzonspor'da geleceği bilmeceye dönüşmüştü! Ülkesine mi dönüyor?

Trabzonspor'un Hırvat yıldızı Mislav Orsic, için flaş bir iddia gündeme geldi.

Trabzonspor'un büyük umutlarla kadrosuna kattığı yıldız oyuncu Orsic için Hırvatistan medyasında flaş bir transfer iddiası gündeme geldi.

Bordo-mavililerin büyük umutlar ile renklerine bağladığı Orsic yaşadığı talihsiz sakatlıklar sebebiyle beklenen formu yakalayamamış ve forma şansa bulamamıştı.

tasarim2-kurtarildi-002.jpg

Trabzonspor'un UEFA'ya sunduğu Ruzomberok maçında listede yer alan fakat 3. Ön Eleme turu için Rapid Wien maçında listeden çıkarılan Mislav Orsic'in takımdan ayrılabileceği öne sürülmüştü.

DİNAMO ZAGREP'E Mİ DÖNÜYOR?

Bu gelişmelerin yaşandığı dönemin ardından Hırvatistan medyasında Orsic için flaş bir transfer iddiası gündeme geldi. Hırvat medyasında yer alana habere göre, yıldız oyuncuya eski takımı Dinamo Zagrep talip oldu.

Henüz net bir gelişme sağlanmasa da Orsic ile Dinamo Zagrep arasında görüşmelerin başladığı ve ilerlemelerin kaydedildiği öne sürüldü.

Ayrıca, Hırvat ekibin yakın zamanda resmi bir teklif sunması beklendiği öne sürüldü.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler