Trabzonspor’da genç yetenek Ali Şahin Yılmaz sahneye çıktı!

20 yaşındaki stoper Ali Şahin Yılmaz, Serdar Saatçi’nin sakatlığı sonrası oyuna dahil olarak Süper Lig'deki ilk maçına çıktı.

Trabzonspor’da genç yetenek Ali Şahin Yılmaz sahneye çıktı!

Trabzonspor’un genç yeteneklerinden biri olan 20 yaşındaki stoper Ali Şahin Yılmaz, sakatlıklarla boğuşan Fırtına'nın altyapısından A takıma yükselen isimlerden biri oldu.

Özellikle savunmadaki eksiklikler nedeniyle teknik ekibin radarına giren Yılmaz, Serdar Saatçi’nin 85. dakikada yaşadığı sakatlık sonrası oyuna dahil olarak Süper Lig'deki ilk resmi maçına çıkmış oldu.

UMUT VERDİ

Ali Şahin Yılmaz, altyapıdaki performansıyla dikkat çekerken, güçlü fiziği ve oyun okuma becerisiyle teknik ekibin güvenini kazandı. Genç oyuncunun ilk maç heyecanı yaşadığı bu karşılaşmada gösterdiği soğukkanlı tavırlar ve mücadeleci oyun yapısı, gelecek adına umut verdi.

YENİ BİR DÖNEM

Takımın savunma hattında yaşanan eksiklikler göz önüne alındığında, Ali Şahin Yılmaz’ın bundan sonraki süreçte daha fazla forma şansı bulabileceği ve Trabzonspor’un gelecekteki savunma hattında önemli bir rol oynayabileceği düşünülüyor.

Savunma hattındaki alternatiflerin azalmasıyla beraber Yılmaz, kariyerinde yeni bir dönemin kapılarını aralamış oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler