Trabzonspor'da genç yetenekler merakla bekleniyor! İşte karneleri

Trabzonspor'da, gelecek sezon genç yeteneklerin performansı merakla bekleniyor.

Trabzonspor'da genç yetenekler merakla bekleniyor! İşte karneleri

Trabzonspor, gelecek sezon için çalışmalarına ve kadro yapılandırmasına hız kesmeden devam ediyor. Bordo-mavililerde en merak edilen konu ise şampiyon U19 takımında yer alan ve dikkat çeken genç yıldız adayları önümüzdeki sezon forma şansı bulabilecek mi?

Teknik Direktör Abdullah Avcı dün bu konuya yönelik açıklamalarda bulunmuştu.
Avcı genç oyuncular gelecek sezon forma şansı bulabilecek mi sorusuna “5 sezon boyunca 2 kere U19 takımı şampiyon oldu. Altyapı oyuncularımıza güveniyoruz. Bizim yanımızda çalışıyor, gelişimlerini net bir şekilde görüyoruz. Fırsat vereceğiz ve yanımızda olacaklar." İfadeleri ile cevap vermişti.
Bordo-mavililerin Şampiyon U19 takımında öne çıkan bazı futbolcuların performanslarını sizler için derledik.

POYRAZ EFE YILDIRIM
19 yaşında 188 boyundaki yıldız adayı U19 Lig’inde gol kralı ünvanını aldı. Trabzonspor’un şampiyonluk yolunda ise takımına büyük ölçekte bir katkı sağladı. Genç golcü forma şansı bulduğu 25 maçta 21 gol 5 asist kaydetti.

ZEKERİYA BULUT
18 yaşındaki sol kanat oyuncusu U19 Lig’inde asist kralı ünvanını aldı. Trabzonspor’un şampiyonluk yolunda büyük bir etken oldu. Yıldız adayı forma şansı bulduğu 24 mücadelede 12 gol 10 asist kaydetti.

ÖMER FARUK YILMAZ
18 yaşındaki on numara geçen sezon oynadığı 23 mücadelede 9 gol 3 asist kaydetti.

Trabzonspor, gelecek sezon Avrupa Ligi, Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda mücadele edecek. Bu süreçte altyapıdan yetişen genç oyuncuların da forma şansı bulması bekleniyor. Bordo-mavili taraftarlar, genç yıldız adaylarının performansını merakla bekliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler