Trabzonspor'da geri sayıma geçildi! Taraftarın yolunu gözlediği iki isimde sona doğru

Transfer mesaisini aralıksız olarak sürdüren Trabzonspor'da 2 futbolcu konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Trabzonspor'da geri sayıma geçildi! Taraftarın yolunu gözlediği iki isimde sona doğru

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da hareketli saatler yaşanıyor.

Nwakaeme, Ozan Tufan, Dragus, Cihan Çanak, Lundstram ve Barisic ile kadrosunu güçlendiren Trabzonspor'da santrfor ve 10 numara transferinde de sona yaklaşıldı.

ts-kamp-1-002.webp

Onuachu için önemli mesafe kaydedildi

Bordo mavili ekibin, geçtiğimiz sezon takımda kiralık olarak forma giyen Onuachu için Southampton ile yaptığı görüşmelerde önemli mesafe aldığı öğrenildi. Oyuncunun da yeniden Trabzonspor'da forma giymek istemesi, İngiliz ekibine karşı pazarlıkta yönetimin elini güçlendirmiş durumda.

onuachu1.webp

Cham, Trabzonspor'u istiyor

Öte yandan Başkan Doğan'ın "Kulübü 10 milyon Euro talep ediyor, indirim bekliyoruz" dediği Muhammed Cham'da da yeni gelişmeler yaşanıyor.

Bordo mavili yönetim, Trabzonspor forması giymek isteyen Cham için Clermont ile temaslarını hızlandırdı. Fransız ekibinin, oyuncunun tutumu sonrası indirime yanaştığı ifade ediliyor.

cham.webp

Onuachu'nun Trabzonspor kariyeri

Geride kalan sezonda Trabzonspor'da kiralık olarak forma giyen 25 resmi maçta 17 gol ve 4 asistlik performans sergilemişti.

30 yaşındaki Nijeryalı santrforun Southampton ile Haziran 2026'ya kadar sözleşmesi bulunuyor.

Muhammed Cham'ın Clermont kariyeri

Bordo mavili ekibin gündemine gelen 23 yaşındaki Avusturyalı 10 numara, 74 resmi maçta 15 gol kaydetti ve 8 asist yaptı.

3 kez Avusturya Milli Takımı formasını da terleten Cham'ın, Fransız ekibi ile Haziran 2026'ya kadar sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler