Süper Lig’in ilk yarısında beklenen performansı sergileyemeyen Trabzonspor, transfer döneminde rotasını güçlendirmeye kararlı. Bordo-mavililer, Başakşehir’de kadro dışı bırakılan ve teknik direktör Çağdaş Atan’ın planları arasında yer almayan Berkay Özcan’ı kadrosuna katmak için harekete geçti.
İddialara göre, Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş’in bizzat görüştüğü 26 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu, bordo-mavili formayı giymeyi kabul etti. Tecrübeli hoca, Berkay’ı Selçuk İnan’a benzetirken, oyuncuyu 8 ve 10 numara pozisyonlarında kullanmayı planlıyor.
Trabzonspor yönetimi, 1.78 boyundaki oyuncu için Başakşehir’e takas teklifi yaparak Enis Bardhi’yi önerdi. Bordo-mavililer, bu transferi takas yöntemiyle sonuçlandırmayı hedefliyor.
Berkay Özcan’ın Sözleşmesi 2027’de Bitiyor
Trabzonspor, bu transfer için bonservis bedeli ödemek yerine Başakşehir ile takas formülünü devreye soktu. Berkay Özcan’ın Başakşehir ile olan sözleşmesi 2027 yılına kadar devam ediyor.
Almanya doğumlu olan ve futbola Stuttgart altyapısında başlayan Berkay, Hamburg’da forma giydikten sonra 2020 yılında Başakşehir’e transfer oldu. 26 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri ise 2.7 milyon euro olarak belirtiliyor.
Kaynak:Fotomaç
Ben şahsen Berkay özcan'ı beğeniyorum.
Yanıtla (0) (0)Kadro dışı kalmış oyuncudan fayda gelmez.bunun mac eksiği var form tuturması iki üc ay alır.bize hazır formda birinci sınıf oynayan kaliteli 8 numara lazım.
Yanıtla (0) (0)toplayın gider çoğalsın
Yanıtla (1) (0)Benzete benzete selçuk a benzettiyse bir işe yaramaz demektir. Şenolla gelecek yil da heba olacak.
Yanıtla (1) (1)Yine boş transferlere başladılar
Yanıtla (1) (1)