Trabzonspor'da Şenol Güneş maç öncesi konuştu! "Öyle oldu, böyle oldu diye..."

Trabzonspor'da Teknik Direktör Şenol Güneş, Başakşehir maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da Şenol Güneş maç öncesi konuştu! "Öyle oldu, böyle oldu diye..."

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 9. hafta mücadelesinde Papara Park'ta Başakşehir'i konuk ediyor.

Bordo mavili takımda Teknik Direktör Şenol Güneş mücadele öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Güneş'in açıklamaları şu şekilde;

Milli ara her takım için aynı gitmiyor. Bizim için daha da büyük sorun. Milli takıma fazla oyuncu gidince birlikte çalışamıyorsunuz. Milli arada 10-15 oyuncu vardı. Mümkünse eldeki oyunculardan, çalışan futbolculardan tercihimizi kullandık.

Uğurcan sakattı. Bugün itibarıyla oynamasına karar verdik.

Öyle oldu, böyle oldu diye konuşmak çok doğru değil. Sonuç olarak sahaya 11 kişi çıkacağız. Bir moralsizlik ve öz güvensizlik var.

Hatay ve Gaziantep maçını kazanabilirdik. Oyun olarak düşündüğümüz seviyede değiliz. Bu da sonuca yansıyor. Basit top kayıpları yapıyoruz. Son maçta çok top kaybı oldu. Bir de topu kazanmak isterken temassız oynuyoruz.

Sahaya çıkan oyuncuların elinden gelenin en iyisini yapacağını düşünüyorum. Kağıt üstünde, daha kolay maçları kazanamadık. Daha zor görünen Konya maçını kazandık. Bugün de başarılı ve iyi bir takım ile oynayacağız. Puan olarak bizden daha yukarıdalar. Güzel bir oyun ve sonuç bekliyorum. Şu anki zor dönemi kazanacağımız maçlarla atlatmak istiyoruz.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler