Trabzonspor'da Güneş Gaziantep FK maçı öncesi konuştu: "İstediğimiz seviyeye henüz gelmedik"

Trabzonspor'da Şenol Güneş, Gaziantep FK maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da Güneş Gaziantep FK maçı öncesi konuştu: "İstediğimiz seviyeye henüz gelmedik"

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 6. hafta mücadelesinde deplasmanda Gaziantep FK ile karşı karşıya geliyor.

Bordo mavili takımda Teknik Direktör Şenol Güneş müsabaka öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Şenol Güneş'in açıklamaları şu şekilde;

Bir haftada 3. maçımız. Daha öncesinde de milli takım sebebiyle birlikte olamadığımız oyuncular vardı. Süreç içerisinde yenilenme ve toparlanma ile uğraştık. Oyun anlayışımızı anlattık. İstediğimiz seviyeye henüz gelmedik. Bütün bunların hepsi çalışmayı gerektiriyor. Saha sonuçları erken gelse coşku ve moral daha fazla olurdu.

2 maçta 4 puan kaybettik. Bugün 3. maçım. Henüz ligde galibiyetimiz yok. Oyun ve sonuç olarak mutlu değiliz. Kadro olarak da arayışlar var. Sakatlıkları olanlar vardı. Savic'in 4-6 hafta olmadığını söylüyorlar. Orsic'in gerginliği vardı. MR'ı çekildi. Bu hafta yok, gelecek hafta bakacağız. Visca'nın sakatlığı var, o da yarından itibaren bize katılacak. Onun dışında elimizdeki oyuncularla beraber devam ediyoruz.

Hem bizim hem de Trabzonspor için zor maç. Onlar bizden daha fazla transfer yaptı. Kadrolarındaki yeni oyuncu sayısı 8-9. Bizde 5-6 isim var. Oyun olarak zamana ihtiyaç var ama ne olursa olsun sahaya çıkan kadro üstün olup maçı kazanmak zorunda. Oyuncular iyi niyetli. Beşiktaş maçı tek taraflı olunca daha kolaydı. Ama Kayserispor maçında hücum yapınca sorunları gördük.

Bugün bir sonuç almak istiyoruz. İdeal 11 için zamana ihtiyaç var ama ondan önce acil 3 puana ihtiyaç var.

Bir tane kız çocuğumuz şiddet dolayısıyla şehit oldu. Ülkede bir sürü sosyal sorunlar görüyoruz. Çocuklar mutlu olup eğlensin istiyoruz ama acılar içinde bu mümkün değil. Ülkemizde daha mutlu bir yaşam olsun istiyoruz. Bu devletin olduğu kadar bizim de görevimiz. Bunlara duyarsız kalamayız. Şehidimize Allah'tan rahmet diliyorum.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler