Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 27. hafta mücadelesinde Hatayspor'u konuk etti ve sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.
Bordo mavililerde Teknik Direktör Şenol Güneş maç sonu değerlendirmelerde bulundu.
Güneş'in açıklamaları şu şekilde:
Kazanmak için sahaya çıktık. Kazanmaya yakındık ama anlamı yok. Taraftarlardan, başkandan ve yönetimden özür diliyorum. Şartlar ne olursa olsun Hatayspor'u yenecek kalitemiz var. Top kullanırken acele ettik. İyi yapılan işler de var ama eksikleri az yapsak, rahat kazanabilirdik.
Çok pozisyon bulamadılar, bulduklarını gole çevirdiler. Oyuncular elinden geleni yapmaya çalıştı. Yetki ve sorumluluk bende. Sonucun sorumlusu da benim. Yönetim de elinden gelen gayreti gösterdi. Enteresan bir maç oldu. Üzgünüz.
Zubkov'un geçen haftadan beri sakatlığı vardı. Konya'ya getirmişti. İlk yarıda ağrısı olduğunu söylemişti. Bulunduğu süreçte iyi oynadı. Oyundan düşebileceğini görünce, çıkmak istediğini de söyleyince aldık. Aynı şekilde Banza da öyleydi. Onu da değiştirebilirdik. Yine 3 tane sakatlıktan dönen isim var. Enis, Dragus ve Folcarelli. Dragus biraz daha canlı, onu oyuna aldık. Değişiklikler bu maçta çok fazla katkı yapmadı. Bu da eleştirileri getirecektir.
Kaynak:
Yonetim çok pasif buradmsi Trabzonspor. Böyle sonuçlar alan takıma neden para cezası verilmez. Herkes kafasına göre takılıyor. Böyle yönetim görmedim. Akıl tutulması
Yanıtla (0) (0)Şenol hoca hatalarının farkında ama bu hataları düzeltmek için haftalardır herhangi bir şey yapmıyor, asıl sorun bu.
Yanıtla (0) (0)Hemen istifa
Yanıtla (0) (0)Ha tamam avcı gibi felsefe yap..taraftarı uyut
Yanıtla (6) (0)Yine istifa etmezse gitmeyin arkadaşlar maça, artık yüzsüzlük ötesi bir şeyle karşı karşıyayız. Bugün kü maçın derin analizi, kalırsa gelecekte neler olabileceğinin NET ÖZETİDİR
Yanıtla (2) (0)Dostlar adamın duruşunu görmüyor musunuz? Adam bitmiş. Emekli olmuş. Bırakın yaylalarda çay içsin, para ezsin. Ne diye bizleri kahırlandırıyorsunuz? Anlamak mümkün değil. Şenol Hoca, bize yapacağın en büyük iyilik gitmektir. Bırak da gençler gelsin. Onlar bir şeyler yapsın. Düşüyoruz kümeye. Kimin umurundaki?
Yanıtla (1) (1)Tüm futbolcular kadro dışı bırakılsın U19 takımı maçlara çıksın..
Yanıtla (4) (0)iyi işte çek git artık yeter ya hep aynı hikaye bıktırdın valla
Yanıtla (2) (0)Hep mazeret hep mazeret oyuncu cikarken sasirdi sen diyosun cikmak istedi, allah askina birak git yuzsuzluk yapma 8 aydir takimin basindasin ligin dibindeki takima yeniliyosun hala masal anlatiyosun
Yanıtla (2) (0)Şenol Güneş acilen istifa etmesi gerekiyor.modası ve özgüveni bitmiş bu adama artık tahammül edilmemesi gerekir.beşiktaş maçında atılan golü alkışlayamayacak kadar özgüvenini kaybetmiş . acilen ya Tolunay Kafkas,yada fatih tekke bundan 100 kat daha faydalı olur
Yanıtla (1) (2)Yazıklar olsun. Yazıklar olsun. Yazıklar olsun.
Yanıtla (11) (2)