Trabzonspor'da Güneş kötü haberi verdi! 8 oyuncu...

Trabzonspor'da Şenol Güneş, Konyaspor maçı sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da Güneş kötü haberi verdi! 8 oyuncu...

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 7. hafta müsabakasında Konyaspor'u konuk etti ve sahadan 3-2 galip ayrıldı. Bordo mavili takımı galibiyete taşıyan goller Visca ve Banza'dan(2) geldi.

Trabzonspor'da Teknik Direktör Şenol Güneş maç sonu basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında takımın performansını değerlendirdi ve sakat oyuncuların durumu hakkında da önemli açıklamalarda bulundu.

Güneş, sakatlıkları devam eden oyuncuların milli araya kadar takıma katılmasının mümkün olmadığını belirterek, "Katılan olmaz gibi. Daha sakat oyunculardan katılan oyuncumuz olmadı. Milli aradan sonra olacak gibi gözüküyor." ifadelerini kullandı.

Bordo-mavililerde sakatlıkları devam eden Enis Destan, Stefan Savic, Batagov, Umut Bozok, Cihan Çanak ve Serkan Asan'ın yanı sıra Ozan Tufan da sakatlık yaşayan isimler arasında yer aldı. Şenol Güneş, bu oyuncuların milli araya kadar takımla çalışmalara katılamayacağını ve önümüzdeki hafta oynanacak Hatayspor mücadelesinde forma giyemeyeceklerini açıkladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler