Trabzonspor'da Güneş ve Doğan'dan dikkat çeken ifadeler! "Boş mukavele..."

Trabzonspor'da Şenol Güneş için imza töreni düzenlendi. Törende Başkan Doğan ve Teknik Direktör Güneş açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da Teknik Direktör Şenol Güneş için kentin gözde noktalarından olan Ganita'da imza töreni düzenlendi.

Açık havada düzenlenen imza törenine çok sayıda taraftar da katıldı.

Şenol Güneş için düzenlenen imza törenine Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ın yanı sıra yöneticiler ve siyasetçiler de katılım gösterdi.

Törende değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Şenol Güneş ve Başkan Doğan'dan "boş mukavele" açıklaması geldi.

Güneş ve Doğan, görüşme sürecinde herhangi bir talep olmaksızın anlaşma sağlandığını ve boş mukavele üzerine imzaların atıldığını söyledi.

gunesimza-001.webp

Güneş: "Boş mukaveleye imza attık"

Trabzonspor'un başarısı için elinden geleni yapacğaını kaydeden Güneş, "Başkanın projeleriyle heyecanlandım. Bütçeden, sportif başarısından bahsetti. Olağanüstü heyecanı ve isteği var. Sahada teknik olarak yardımcı olmamı istedi. Ben de geldim. Boş mukaveleye imza attık. İmza atmak önemli değil. Trabzonspor'un başarısı için elimden geleni yapacağım. İmzalar kağıt üstüne atılır. Sözler karşılıklı verilir ama önemli olan ruhu ve gönlü ile burayı yaşamak. Arzu edilen takımı göreceğiz" dedi.

Doğan: "İlk andan heyecanını yansıttı"

Şenol Güneş'e teşekkür ettiklerini ifade eden Başkan Doğan ise, "Kendisindeki Trabzonspor aşkına gözlerimle şahit olmak farklı bir duygu. Biz onların şampiyonlukları ile büyüdük. Biz onlar gibi kişiler sayesinde Trabzonsporlu olduk. Kendisi ilk andan heyecanını yansıttı ve boş mukaveleye imza attı" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler