Trabzonspor'da Şenol Güneş açıkladı! "Asla müsamaha olmayacak!"

Trabzonspor'da Şenol Güneş, Beşiktaş maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da Şenol Güneş açıkladı! "Asla müsamaha olmayacak!"

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 5. hafta mücadelesinde Beşiktaş'ı konuk ediyor.

Bordo mavili takımda Teknik Direktör Şenol Güneş müsabaka öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Şenol Güneş'in açıklamaları şu şekilde;

Heyecanlıyım. İşimizi yapacağız. Bugün itibarıyla Trabzonspor'un bulunduğu durumdan nasıl çıkar diye düşünüyoruz. Yetenekle ve karakterle olacaktır. Bunlar da bizde var. Trabzonspor büyük bir kulüp ve büyük bir camia.

Kendi DNA'mızda olan futbol anlayışını yansıtacağız. Rakipten üstün bir oyunla maçları kazanmak istiyoruz. Bir oyundan keyif alıyorsan ve keyif aldırıyorsan işini doğru yapıyorsun demektir. Rakibimiz de güçlü ve moralli. Değerli oyuncuları var. Ama bizim de zorluklarımız var.

2 maç eksiğimiz var. Bugün önemli bir maça çıkacağız. Kazanırsak çok daha hızlı mesafe alırız. Futbolda her türlü sonuç var ama oyunda asla müsamaha olmayacak. Taraftarlara karşı sorumluluğumuzu yerine getirmek istiyoruz.

Bu 11 bu maç için geçerli. Eldekilerden en iyisini çıkarmaya çalıştık. Saha kenarında da iyi isimler var. Kullanabiliriz. Devreye kadar bu kadro ile devam ediyoruz. Ondan sonrasına bakacağız. Diğer takımlar pahalı oyuncular aldı. Biz kendimize uygun isimleri sahada tutmaya çalıştık. Sahaya çıkan futbolcular en iyisini yapacak. Yapamazsa değiştireceğiz.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler