Trabzonspor'da Güneş maç sonu açıkladı! "Bu oyuncular bu takımı..."

Trabzonspor'da Şenol Güneş, Beşiktaş maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da Güneş maç sonu açıkladı! "Bu oyuncular bu takımı..."

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 5. hafta mücadelesinde Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı. Bordo mavili takımda Visca müsabakanın 14. dakikasında doğrudan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Bordo mavili takımda Teknik Direktör Şenol Güneş müsabaka sonrası açıklamalarda bulundu.

Güneş'in açıklamaları şu şekilde;

Oyuna başlarken başka bir planımız vardı. Böylesine bir oyunu düşünmedik. Gerideydik ama buna rağmen 1 puan iyidir. Bu bizim için bir teselli olur. Oyuncular yürekten oynadı. Rakibin hücumda zengin oyuncuları vardı. Savunmada kalıp hızlı çıkabilsek pozisyonlar bulabilirdik. Onu da kullanmadık. Banza orta alana gelip bize çok yardımcı oldu.

Yediğimiz gol. Onu eleştirebilirim. Öyle pozisyon verdik. Şut fırsatları verdik. Adam kaçırmada sıkıntılar var.Bugün bu oyun bunu gerektirdi. Kaybedebilirdik. Her iki takım da 2 puan kaybetti. İlk defa gol atıp ilk defa gol yedik. Bu oyuncular bu takımı daha yukarı getirecek. 12 adam dediğimiz taraftar muhteşem şekilde devreye girdi. Oyuncu karakteri böyle olunca hatalarımız olsa da düzeltiriz.

Kırmızı kart sonrası golün gelmesi iyi oldu. Beşiktaş'ın gol atabileceğini düşünüyorduk ama bu kadar çıkamayacağımızı düşünmedik. Taraftarlarımızı mahcup etme hakkımız yok. Futbolcularımız da onları anlıyor.

Cihan'ın sakatlığını doktor takip ediyor. Çok olumsuz diyemeyiz ama takip etmek gerek. Sarsıntılar böyledir. Hakemler de belki kuralları bilmiyor. Sarsıntı pozisyonlarında oyuncu değişikliği hakkı doğuyor. Öyle oldu. Hakem camiası inşallah düzelir.

Dragus oyundan kopmuş gibiydi. Biraz da zaman için çıkardık. Bunu eksikliğimiz olarak görebiliriz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
32 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler