Trabzonspor'da Güneş'ten transfer açıklaması! "Hazır oyuncu arıyoruz"

Trabzonspor'da Teknik Direktörü Şenol Güneş, açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da Güneş'ten transfer açıklaması! "Hazır oyuncu arıyoruz"

Trendyol Süper Lig'de 9. hafta mücadelesinde Trabzonspor, sahasında Başakşehir'i ağırladı. Bordo-mavili ekip, Edin Visca'nın attığı golle sahadan 1-0 galip ayrılarak önemli bir üç puanı hanesine yazdırdı.

Maçın ardından Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, mücadeleyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Güneş, takımın mevcut durumu ve transfer politikasına yönelik dikkat çekici açıklamalar yaptı.

"Eldeki Oyuncular Üzerine Koyarsa İşimize Gelir"

Şenol Güneş, eldeki oyuncuların gelişimini önemsediklerini belirterek, "Eldeki oyuncular üstüne koyarak ilerlerse işimize gelir. Yeni oyuncuyu eksik alırsak yine sorun yaşarız. Tam hazır oyuncu bulursak aradığımız mevkide tamam diyeceğiz," ifadelerini kullandı.

Transferde Denge Vurgusu

Trabzonspor Teknik Direktörü, transfer sürecine dair de önemli detaylar verdi. Mevcut oyuncuların durumuna göre transferlerin şekilleneceğini belirten Güneş, "Transfer sayısı eldekilerin durumuna bağlı. Fazlalıklar da var eksiklikler de var," şeklinde konuştu.

Savunma Hattında Eksiklik

Güneş, özellikle savunma hattındaki eksikliklere dikkat çekerek, "Stoperde bugün eksiğimiz var bunu tamamlamamız gerekiyor. Denswil ve Savic var tecrübeli olarak ama elimizde yok," ifadelerini kullandı. Savunmaya yapılacak takviyelerin önemine vurgu yaparak, takımın havasını değiştirebilecek ve katkı sağlayabilecek oyuncular aradıklarını söyledi.

"Başkan Çok Heyecanlı ve İstekli"

Başkan Ertuğrul Doğan'ın da transfer sürecindeki rolüne değinen Güneş, "Başkan çok heyecanlı, stresli, çok istekli. Ama sonuçlar iyi gelmeyince morali bozuluyor," dedi. Transfer politikalarında ekonomik duruma da dikkat ettiklerini belirterek, "Söylediğimiz oyuncular ekonomik olarak da bakılacak. Alırken şunu da deneyelim diyerek alamayız, as lazım. Eksik olan mevkiler var," diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler