Trabzonspor'da hazırlık maçları tamam! Rota Süper Lig

Trabzonspor, 1461 Trabzon karşılaşmasıyla birlikte hazırlık maçlarını tamamladı. Bordo mavili ekip, yeni sezon öncesi toplam 7 hazırlık maçına çıktı.

Trabzonspor'da hazırlık maçları tamam! Rota Süper Lig

Yeni sezon öncesi Slovenya'da kampa giren Trabzonspor, burada 5 maç oynadı. Bordo mavililer, Trabzon'a döndükten sonra da 2 hazırlık maçına çıktı. Trabzonspor söz konusu maçlarda 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.

Bordo mavili ekip, Hajduk Split ile oynadığı mücadeleyi 2-0, AEK Atina ile oynadığı karşılaşmayı 3-1'lik skorla kaybederken; Rabotnicki'yi 4-1, Triglav Kranj'ı 4-0, 1461 Trabzon'u ise 5-0 mağlup etti. MOL Fehervar ve Celje ile oynanan hazırlık maçları ise 2-2'lik beraberlikle sonuçlandı.

hazirlik-maclari-tamam-hedef-super-lig-3-001.jpg

18 GOL ATTI, 10 GOL YEDİ

Fırtına, yeni sezon öncesi oynadığı 7 hazırlık maçında 18 gol kaydetti, kalesinde ise 10 gol gördü.

GOLCÜLER ÖN PLANA ÇIKTI

Trabzonspor'un oynadığı hazırlık maçlarında 4 gol kaydeden Maxi Gomez ile 3 gol atan Umut Bozok, ön plana çıkan isimlerden oldu.

hazirlik-maclari-tamam-hedef-super-lig-2.jpg

KEREM VE ENİS DİKKAT ÇEKTİ

Karadeniz ekibinde Kerem Şen ve Enis Destan, hazırlık maçlarında 2'şer gol atarken, Bjelica'nın da gözüne girmeyi başardı. Hırvat teknik adamın iki oyuncuyu da geniş kadroda tutabileceği ifade ediliyor.

LİGİN İLK HAFTASINDA RAKİP ANTALYASPOR

Son hazırlık maçında 1461 Trabzon'u 5-0 ile geçen Trabzonspor, Süper Lig'in ilk haftasında 11 Ağustos'ta 21.00'de Akdeniz temsilcisi Antalyaspor'u konuk edecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler