Trabzonspor'da İhsan Derelioğlu bir ilki başarmak istiyor!

Trabzonspor'da geçici teknik direktörlük görevine getirilen İhsan Gündüz Derelioğlu, bir ilki başarmak istiyor.

Trabzonspor'da İhsan Derelioğlu bir ilki başarmak istiyor!

Trabzonspor'da ikinci kez göreve getirilen Abdullah Avcı'nın dönemi, 12 Ekim 2023'te başladığı görev süresiyle birlikte resmi olarak sona erdi. Bordo-mavili kulüpte Avcı'nın yerine geçici olarak İhsan Gündüz Derelioğlu, getirildi.

Abdullah Avcı, Trabzonspor'daki ilk görev dönemine 10 Kasım 2020'de başlamıştı. Bu süreçte 1 Süper Lig şampiyonluğu (2021-22 sezonu) ve 2 Süper Kupa zaferi (2020-21 ve 2022-23 sezonları) olmak üzere toplam 3 kupa kazandıran Avcı, 8 Mart 2023'te görevinden ayrılmıştı. Bu ayrılıkta da geçici olarak ilk önce 4 Nisan'a kadar Orhan Ak geçici olarak görev alırken 5 Nisan itibarı ile geçici olarak takımın başına gelen İhsan Gündüz Derelioğlu, 18 Nisan'a kadar 2 maçta takımın başında olmuş ve 1 beraberlik 1 mağlubiyet almıştı.

Bu sezon henüz Süper Lig'de galibiyeti olmayan Trabzonspor, bu akşam 19.15'de Eyüpspor ile karşı karşıya gelecek.

Derelioğlu, bu maçtan galibiyet ile ayrılarak bu sezon Trabzonspor'un Süper Lig'deki ilk galibiyetini ve Trabzonspor, kariyerindeki ilk galibiyeti almak istiyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler