Trabzonspor'da ilk yarı hedefi belirlendi

Trabzonspor yaşadığı iniş çıkışlara rağmen ilk 4-5 içinde yer alarak ikinci yarıda zirveye doğru tırmanmayı hedefliyor.

Trabzonspor'da ilk yarı hedefi belirlendi

Trabzonspor, Süper Lig’de bu sezon zorlu bir mücadele verirken, hedeflerini devre arasına kadar net bir şekilde belirledi. Bordo-mavili ekip, yaşadığı iniş çıkışlara rağmen ilk 4-5 içinde yer alarak ikinci yarıda zirveye doğru tırmanmayı hedefliyor.

Trendyol Süper Lig'de oynadığı 7 maçta 1 galibiyet ve 6 beraberlik alarak 9 puan toplayan Trabzonspor, milli ara sonrası kritik bir viraja girecek. İlk olarak 9. haftada 14 puanlı Başakşehir'i sahasında konuk edecek. Sonrasında ise Göztepe deplasmanına gidecek olan Karadeniz ekibi , puan olarak kendisinden üstte yer alan takımlarla karşılaşacak. Söz konusu maçlardan 6 puanla ayrılmayı hedefleyen bordo-mavililer, rakiplerini aşağıya çekerek kendisini üst basamaklara atmış olacak.

trabzonspor-1.webp

Sıkı çalışma

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, takımın temposunu yukarıya çıkarmak için antrenmanlarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Oyuncuların yoğun bir tempoyla çalıştığı bu süreçte, takımın performansını yükseltmek adına özel antrenmanlar ve taktiksel değişiklikler üzerinde duruluyor. Güneş, oyuncuların motivasyonunu artırmak ve takımın maçlardaki uyumunu sağlamak için yoğun bir hazırlık programı uygularken, takım içindeki rekabetin de olumlu yansımaları gözleniyor. Trabzonspor’un üst sıralara çıkma hedefi, devre arasına kadar belirlenen hedefe ulaşmak adına söz konusu haftalar önemli bir fırsat olarak görülüyor.

Bu süreçte taraftar desteği büyük önem taşıyor

Taraftar desteği de bu süreçte büyük bir önem taşıyor. Özellikle iç sahada alınacak puanlarla takımın hedefine bir adım daha yaklaşması bekleniyor. Trabzonspor yönetimi ve teknik heyeti, devre arasına kadar olan bölümü , sezonun ikinci yarısında hedeflere taşıyacak noktada bitirmeyi hedeflerken, ligin ilerleyen haftalarında alınacak sonuçların bu sezon adına belirleyici olması bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler