Trabzonspor'da iskelet kadro oluşuyor! Abdullah Avcı temelleri attı

Abdullah Avcı, Trabzonspor’un iskeletini oluşturuyor.

Trabzonspor'da iskelet kadro oluşuyor! Abdullah Avcı temelleri attı

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, bordo-mavili takımın iskeletini oluşturmaya çalışıyor. Yeni sezonda kadroya 10 oyuncu katan Avcı, orta saha ve forvet transferinin tamamlanmasıyla iskelet kadronun temellerini atacak.

Son iki sezonun izlerini silmeye çalışan Trabzonspor'da kabuk değişimi yaşanıyor. Kadrosuna şimdiye kadar 7 yabancı 3 yerli olmak üzere 10 oyuncu katan bordo-mavililer, orta saha ve forvet transferleriyle kadro yapılanmasını tamamlamayı hedefliyor. Özellikle, Rapid Wien ve Sivasspor maçlarında 3. Bölgede ciddi sorunlar yaşayan Karadeniz ekibinde, teknik direktör Abdullah Avcı'da transferlerin tamamlanmasıyla birlikte iskelet kadronun temellerini atacak.

Şampiyonluk kadrosunun dağılmasının ardından son iki sezonda iskelet kadro oluşturamayan Trabzonspor, sıkıntılı bir süreç yaşamıştı. Kurulan her yeni kadro, teknik ekip değişiklikleri farklı sıkıntıları beraberinde getirirken, kemik kadro oluşturulamadı. Bu sezon mevcut kadro üzerine ciddi takviyeler yapmaya devam eden bordo-mavililer, transferlerin tamamlanmasıyla birlikte kemik kadro oluşturmakta ciddi bir mesafe alması bekleniyor. Trabzonspor'un, bu sezon Avrupa'da oynadığı 3 maçın yanı sıra Trendyol Süper Lig'de oynadığı Sivasspor karşılaşması olmak üzerine 4 resmi maçta Uğurcan Çakır, Denswill, Vısca ve Draguş ile birlikte Ruzomberok'la oynanan ilk maç sonrası transfer edilen yeni transfer Pedro Malheiro dışında diğer oyuncular da değişimler yaşandı.

Hedef iskelet kadroyu oluşturmak
Trabzonspor, bu sezon Abdullah Avcı, yönetiminde oynadığı 4 resmi müsabakada 2 galibiyet 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. İkinci kez takımın başına geçen tecrübeli teknik adam 305 gündür takımın başında bulunurken, bu sezon yeniden kadro yapılanmasına giden Karadeniz ekibinin başında bulunuyor. Bordo-mavililerin, yeni sezonda oynadığı maçlarda iskelet kadro arayışını sürdüren Avcı, transferlerin tamamlanmasıyla birlikte iskelet kadroyu oluşturmaya ağırlık verecek. Bu kadro üzerinden maç maç değişimler yapmayı planlıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
56 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler