Trabzonspor'da "kayıp kral" ortaya çıktı!

Trabzonspor'da Umut Bozok 202 gün sonra gol attı.

Trabzonspor'da "kayıp kral" ortaya çıktı!

Trabzonspor’da beklentilere bir türlü karşılık veremediği için kadroya giremeyen Şenol Güneş'in gelişiyle yeniden şans bulmaya başlayan bordo-mavililerin kayıp kralı Umut Bozok 202 gün sonra ortaya çıktı.

Süper Lig’de Kasımpaşa formasıyla gol kralı olmasının ardından Trabzonspor’a büyük umutlarla Abdullah Avcı döneminde transfer edilen Umut Bozok, Karadeniz ekibinde istenilen performansı bir türlü ortaya koyamadı.

Bordo-mavililerde Kayserispor maçıyla birlikte oynadığı 53 resmi müsabakada 14 gol atan oyuncu bu sezon ise söz konusu maça kadar forma alamadı. Kadroya dahi giremeyen kayıp kralı Trabzonspor, göndermenin yollarını aradığı sırada takımın başına gelen Şenol Güneş ile birlikte yeniden şans bulmaya başladı.

umut-bozok.webp

Avcı ile yıldızı barışmadı

Teknik Direktör Nenad Bjelica’nın bordo-mavili takımın başına geldiği dönemde çıkış yakalayan ve forma giydiği 12 maçta 5 gol atan oyuncu, Abdullah Avcı'nın ikinci döneminde forma bulmakta zorlandı. Umut Bozok, Abdullah Avcı'nın görev aldığı dönemlerde 35 maçta 7 gol 3 asist yaptı. Orhan Ak'ın kısa döneminde ise 3 maçta 1 gol attı. Şenol Güneş ile çıktığı ilk maçta ise sonradan dahil olduğu Kayserispor maçında 1 gol atarak 202 gün sonra yeniden golle tanıştı.

Gol kralı olmuştu

Trabzonspor'a, transferinden önce 2021-2022 sezonunda Kasımpaşa formasıyla oynadığı 38 maçta 20 golle , sezonu gol kralı olarak tamamlayan Umut Bozok, Karadeniz ekibinde süre alamıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler