Trabzonspor'da Kayserispor maçı hazırlıkları başladı

Trabzonspor'da ligin ertelenen 3.haftasında oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıkları başladı.

Trabzonspor'da Kayserispor maçı hazırlıkları başladı

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in ertelenen 3. haftasında Papara Park’ta oynayacağı Kayserispor maçı hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde bugün saat 10.30’da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanda, Süper Lig’in 5. haftasında Beşiktaş ile oynanan maçta forma giyen oyuncular rejenerasyon çalışması gerçekleştirdi.

Diğer oyuncular ise antrenmanın ilk bölümünde ısınma ve pas çalışması yaptı. Dar alanda oyun çalışması ile devam eden antrenman, sonuçlandırma çalışması ile sona erdi.

Bordo-Mavililer, Kayserispor maçı hazırlıklarını yarın saat 17.00’de yapacağı antrenmanla sürdürecek.

5 OYUNCU EKSİK

Trabzonspor'da ertelenen Kayserispor maçına kadar resmiyete dökülmeyen yeni transferler Banza, Serdar Saatçı ve Muhammed Cham bu maçta forma giyemeyecek.

Öte yandan Beşiktaş karşısında kırmızı kart gören Edin Visca ve sakatlığı devam eden Enis Destan'da Kayserispor'a karşı mücadele edemeyecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler