Trabzonspor'da kesin ayrılacak gözüyle bakılıyordu! Geleceği merak konusu oldu

Trabzonspor'da geride kalan sezonda eleştiri oklarının da hedefi olan Umut Bozok'un yeni sezonda bordo mavili takımın formasını giyip giymeyeceği merak konusu.

Trabzonspor'da kesin ayrılacak gözüyle bakılıyordu! Geleceği merak konusu oldu

Trabzonspor'da büyük umutlarla transfer edilen ancak beklentilerin uzağında kalan Umut Bozok'un yeni sezonda bordo mavili takımda kalıp kalmayacağı merak konusu.

Geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlık ve düşük performansı nedeniyle kısıtlı sayıda forma şansı bulan ve zaman zaman eleştiriler de alan Umut Bozok, Trabzonspor'un yeni sezon öncesi yaptığı çalışmalarda yer alıyor.

27 yaşındaki santrforun Macaristan kampına da getirilmesi beklenirken, teknik heyetin oyuncunun geleceğine dair kesin bir karar vermediği ifade edildi.

Ağustos 2022'de 2 milyon Euro bedelle Lorient'ten Trabzonspor kadrosuna katılan Umut Bozok, 52 maçta 13 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

Umut Bozok'un Trabzonspor ile Haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

gelecegi-merak-konusu-oldu-1.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler