Trabzonspor'da korkutan tablo! O sezonları hatırlattı

Trabzonspor, 1974-75 ve 2014-15 sezonlarındaki kötü başlangıçlarına benzer bir tabloyla bu sezon da ilk 5 haftada galibiyet yüzü göremedi. Gaziantep FK ile de berabere kalan Fırtına, hücumdaki sorunlarını aşamadı.

Trabzonspor'da korkutan tablo! O sezonları hatırlattı

Trabzonspor, Süper Lig'in 6. haftasında da galibiyetle tanışamadı. Gaziantep FK karşısında sahadan 0-0'lık beraberlikle ayrılan Bordo-Mavililer, sezonun başından bu yana galibiyet hasretini sürdürüyor. Fırtına, 4 haftada olduğu gibi bu maçta da 3 puan alamadı.

1974-75 ve 2014-2015'teki kötü başlangıcı hatırlattı

Trabzonspor’un sezon başlangıcı, daha önce 1974-75 ve 2014-2015 sezonlarında yaşadığı kötü performansla benzerlik taşıyor. Bordo-Mavililer, o sezonlarda da ilk 5 haftada galibiyet alamamış, 4 beraberlik ve 1 yenilgi ile lige başlamıştı. Bu sezon da aynı şekilde ilk 5 haftada galibiyetle tanışamayan Trabzonspor, gol yollarında ciddi sıkıntılar yaşıyor.

Yapılan transferler çare olmadı

Sezon başında yapılan birçok transfer ve takviyeye rağmen Trabzonspor, oldukça kötü bir oyunla sezona başladı. Avrupa kupalarından elenen Fırtına, ligde de gol atmakta ve maç kazanmakta zorlanıyor. Kötü gidişatın ardından, teknik direktörlük koltuğuna getirilen Şenol Güneş de şu ana kadar beklenen etkiyi yaratamadı.

5 haftada galibiyet yok

Beşiktaş ve Kayserispor ile alınan beraberliklerin ardından Gaziantep FK ile de sahadan 1 puanla ayrılan Trabzonspor, ilk 5 hafta sonunda henüz galibiyet alamadı. Özellikle hücumda üretkenlik sorunu yaşayan Bordo-Mavililer, 5 maçın 3’ünde gol atmayı başaramadı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler