Trabzonspor'da kritik hafta! İşte transfer, ayrılık ve kazanç planlaması

UEFA Konferans Lig'indeki serüvenine devam etmek isteyen Trabzonspor, kritik bir haftaya giriyor.

Trabzonspor'da kritik hafta! İşte transfer, ayrılık ve kazanç planlaması

Yeni sezona istediği gibi bir başlangıç yapamayan Trabzonspor, önümüzdeki günlerde hareketli bir sürece giriyor.

Bordo-mavililer, yaz transfer döneminde 11 oyuncuyu kadrosuna katmış ve son olarak Muhammed Cham ile prensipte anlaşmış durumda. Ancak bu yoğun transfer dönemi sonrası, Trabzonspor'u zorlu bir hafta bekliyor.

Kritik Mücadele

Trabzonspor, 29 Ağustos Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalma mücadelesi verecek. İsviçre ekibi St. Gallen'i evinde ağırlayacak olan Trabzonspor, bu kritik maç öncesi hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor. Bordo-mavililer, bu karşılaşmayı kazanarak hem mental hem de mali olarak büyük bir avantaj elde etmek istiyor. Trabzonspor'un tur atlaması durumunda kasasına 3.2 milyon euro girecek. Ayrıca, bu galibiyetle birlikte beraberlik ve yenilgi serisini sona erdirip moral depolamayı hedefliyor.

Yabancı Oyuncu Krizi

Süper Lig'de bu sezon uygulanacak 14 yabancı oyuncu kuralı, Trabzonspor için önemli bir sorun teşkil ediyor. Kadrosunda yeni transfer Muhammed Cham ile birlikte 16 yabancı oyuncu bulunduran Bordo-mavililer, bir forvet transferi daha yapmayı planladığı için en az 3 oyuncuyla yollarını ayırmak zorunda.

Teklic ve Fountas ile vedalaşmayı düşünen Trabzonspor, Fountas'a bonservis konusunda kolaylık sağlamayı planlasa da, oyuncuyu bedelsiz göndermek istemiyor.

Abdullah Avcı Kemik Kadro Oluşturmak İstiyor

Trabzonspor, İsviçre'de oynadığı ilk St. Gallen maçına 6 değişiklikle çıkmış ve etkili bir oyun sergilemişti. Teknik Direktör Abdullah Avcı, sezon başında yaptığı açıklamada, sezon boyunca 55 maçlık zorlu bir maratonda kadroda sık sık değişiklik yapacağını belirtmişti. Ancak, hedefi kemik bir kadro oluşturarak takımın istikrarını sağlamak.

Abdullah Avcı, bu süreçte yapılacak son forvet transferi ile takımın gol yollarındaki etkisini artırmayı ve Trabzonspor'un başarılı bir sezon geçirmesini amaçlıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler