Trabzonspor'da Lundustram'dan samimi açıklamalar "En önemli şey Trabzon halkı"

Trabzonspor'un yeni transferi John Lundustram açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da Lundustram'dan samimi açıklamalar "En önemli şey Trabzon halkı"

Trabzonspor'un yeni sezonda kadrosunu güçlendirmek için renklerine bağladığı John Lundstram, açıklamalarda bulundu.

Lundstram, transfer sürecine ve Trabzon'da geçirdiği zamana yönelik şu ifadelere yer verdi;

"Herkese merhaba, ben John Lundstram. Bana Lunny diyebilirsiniz. Burada olmaktan çok mutluyum. Arkadaşım Rıdvan Yılmaz ile konuştum. Bana Türkiye ve ligle alakalı her şeyi anlattı. Trabzon şehriyle ilgili bildiği bazı şeyleri anlattı. Hepsi çok olumluydu. Bunun üzerine eve gittim ve eşimle konuştum. Çok hızlı bir karar verdik. Benim için oldukça kolay bir karardı.

Oldukça büyük ve rekabetçi bir lig. Benim oyun tarzıma uyduğunu düşünüyorum. Çok mutluyum. İnsanlar gerçekten çok sıcak karşıladılar. Sanırım dikkatimi çeken en önemli şey Trabzon halkıydı. Gerçekten de çok yakınlar. Kulüpteki herkes beni iyi karşıladı ve yardımcı oldu. Açıkçası dil bilmediğim için çok fazla yardıma ihtiyacım oldu. Herkes çok ama çok kibar ve nazik davrandı. Bu da benim ve ailem için çok büyük bir etken. Dolayısıyla benim açımdan en önemlisi buydu. Kulübe gelmek, tesisleri görmek, teknik direktörümüzün konuşma tarzı ve aurası, enerjisi çok yüksek. Dolayısıyla başlamak için heyecanlanıyorum. Sosyal medyada birçok mesaj görüyorum. Bu nedenle sıcak karşılama için teşekkür ederim. Umarım bekleneni veririm."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler