Trabzonspor’da mali hamleler saha başarısına ne zaman yansıyacak?

Trabzonspor başkanı Ertuğrul Doğan'ın mali hamlelerinin sahaya yansıması bekleniyor.

Trabzonspor’da mali hamleler saha başarısına ne zaman yansıyacak?

Trabzonspor Kulüp Başkanı Ertuğrul Doğan'ın, 575 günlük görev süresinde bordo-mavililer 1.64 puan ortalaması elde etti.

Trabzonspor Kulüp Başkanı Ertuğrul Doğan, göreve gelmelerinin ardından bordo-mavili kulübün kasasına 250 Milyon Euro (9 Milyar 302 Milyon TL) bir girdi sağlarken, Bankalar Birliğinden çıkan ilk kulüp oldu. 26 Mart 2023 tarihinde göreve gelen Doğan'ın 575 günlük başkanlık döneminde ise Karadeniz ekibi 71 resmi müsabakada 1.64 puan ortalaması yakaladı.

Trabzonspor'da 26 Mart 2023'de gerçekleştirilen kongrede bordo-mavili kulübün 18'nci başkanı olan Ertuğrul Doğan, 575 günlük görev süresinde mali açıdan kulübe önemli gelirler sağlarken, sportif açıdan ise mali tabloda sağlanan istikrar sportif olarak sahaya yansımadı. Doğan, görev süresinde 26 transfere imza atarken, 1.5 yılda 4 teknik direktörle çalıştı. Göreve geldiği ilk dönemde Abdullah Avcı takımın başında yer alıyordu. Avcı'nın ayrılmasından sonra Orhan Ak ile devam eden Doğan, daha sonra Nenad Bjelica'yı takımın başına getirdi. Hırvat çalıştırıcının da takımdan ayrılmasıyla tekrar Avcı'yı takımın başına getiren Ertuğrul Doğan, son olarak teknik direktör Şenol Güneş ile yoluna devam ediyor.

Trabzonspor Kulüp Başkanı Ertuğrul Doğan'ın döneminde Karadeniz ekibi, Trendyol Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve Avrupa'da oynadığı 71 maçta 34 galibiyet, 22 mağlubiyet ve 14 beraberlik elde etti. Söz konusu maçlarda 116 puan toplayan bordo-mavili takım 1.64 puan ortalaması elde etti. Trendyol Süper Lig'de ise bu ortalama 1.61.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler