Trabzonspor’da moraller yerinde

Süper Lig'de milli araya lider giren Trabzonspor'da keyifler yerinde.
Trabzonspor’da moraller yerinde

Süper Lig'in 3'üncü haftası sonunda milli araya lider giren Trabzonspor'da keyifler yerinde.

Ligin 4'üncü haftasında oynanacak G.Saray derbisine odaklanan bordo- mavililer rakibini eli boş göndermek istiyor.

Transferlerini erkenden tamamlayan ve ligi erken açan Fırtına'da hedef lig sonunda şampiyonluk kupasını kaldırmak.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
  • Hasan / 04 Eylül 2021 Cumartesi 10:54

    Galatasaray maçına format değişip çift önlibero ile çıknazsak çok kötü yeniliriz. Giresun un kaçırdıklarını atıp madara eder

    Yanıtla (0) (0)
  • Erdem / 04 Eylül 2021 Cumartesi 11:11

    En zor maçımız Gs ile olacak Allah kolaylık versin. Ne galibiyet ne de mağlubiyet bir iki kişiyle olmaz. Olası mağlubiyetlerde günah keçisi aranmamalı. Yunus, Dorukhan, İsmail kötüleme yorumları bize birşey kazandırmaz. Kötü performans sergileyen adam tabiki övülmez aynı zamanda kötü oyuncu eleştirilecek ki oyuncu hatasını bilsin fakat daha 10 hafta olmadan oyuncu kovun demek samimiyetsizliktir. Oyuncu Aforoz edilmemeli. Üç öküz hikayesi vardır birer birer aslan yer ziyafet çeker. Bizde de aynı Nwakaeme kötü gitsin, Bakasetas 2 maç oynamadı satın, Cornelius gol kaçırıyor satın gitsin. Amaç tek tek oyuncu gönderilsin takım istikrarsızlaşsın başka bir sebep yoktur. Oyuncu kazanılmalı Dorukhan İsmail ve Yunus bir an önce takıma faydalı hale gelmelidir. Oyunculara sürekli sallayanların iyi niyetinden şüpheliyim.

    Yanıtla (0) (0)
  • ARTIK SHOW YOK.... / 04 Eylül 2021 Cumartesi 14:05

    Desene artık SÜSLÜ laflara SHOWLARA sonSAMPIYONLUK ICIN MAZERET YOK. HADI BAKALIM KORKAK TOPA SÜSLÜ LAFLARA SON...EEEE FUTBOLUN DILI BASIT VE EVRENSEL

    Yanıtla (0) (0)
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir