Trabzonspor'da Nwakaeme açıkladı! "Doğrusunu söylemek gerekirse..."

Trabzonspor'un yıldızı Nwakaeme konuşuyor.

Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarına Macaristan'da devam ediyor.

Bordo mavililerin yeniden kadrosun kattığı Nwakaeme kampta basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Nwakaeme'nin açıklamaları şu şekilde;

Ben nereye gidersem gideyim futbolu yalnızca futbol olarak görüyorum dolayısıyla futbol gözünden baktığımızda aynı tabi şunu da ifade etmek gerekiyor diye düşünüyorum burası ile orası arasında şöyle bir fark var ben Trabzonspor’dan ayrıldığımda şampiyon bir takımdan ayrılmıştım topa hakimiyetini genelde elinde tutan bir takımdan ayrılmıştım ama oraya gittiğimde doğrusunu söylemek gerekirse gittiğim takım ülkenin en iyi takımlarından birisi değildi dolayısıyla daha çok savunma ağırlıklı defans ağırlık oynayan bir takımdı santrafor oynadığım için biraz daha aslında farklı bir tarzdı çok alışık olduğum bir tarz değildi benim ifade etmek istediğim şeylerden bir tanesi oradaki hocalarıma bütün takıma orada geçirdiğim süreç için çok teşekkür etmek istiyorum. Futbol açısından baktığınızda şöyle bir fark faradı buradayken daha hızlı top oynayan daha fazla hükmeden şampiyon bir takımdan ayrılıp daha sonra daha fazlasıyla savunma oynayan daha defans ağırlıklı oynayan ve aslında pozisyon olarak ta santrafor bir takımda dolayısıyla fark olarak bunu görüyorum aslında kendimi değerlendirecek olursam da aynı olarak görüyorum.

Gün gün bakacağınız kontrol edeceğiniz bir durum size yarına ya da öbürkü hafta hazır olacağım diye bir durum söyleyebilmem çok mümkün gözükmüyor. Bunu tabi ki hocalarınız ile konuşursunuz kendi vücudunuz ile konuşursunuz ki vücudunuz zaten hazır olduğunda öyle hissetmeye başladığınız anda size o mesajı verir dolayısıyla gün gün bakıyorum aslında tarih vermem çok mümkün değil bugünde takım ile beraber başlayıp nasıl gideceğine bakacağız. Hocalarımızdan alacağımız raporlara göre değerlendirmelere göre ne zaman hazır olacağımızı hep beraber göreceğiz.

Sadece futbol değil aslında hayatta böyledir her gün daha da zorlaşır ama tabi ki herkes şampiyon olmak ister kimse ben şampiyon olmak istemiyorum hedefim bu değil demez herkes futbolu bu yüzden oynar herkes bunun için mücadele eder ama gelişmek ile alakalı bir durum her zaman daha ileriye gitmek i ile alakalı bir durum eğer bana soracak olursanız tabi ki ben de şampiyon olmak isterim eper bana yine soracak olursanız 10 kez daha şampiyon olmak isterim eğer böyle bir fırsat varda bunu iki elim ile kucaklamak isterim ama tabi ki futbolda bu yüzden oynuyoruz hayatı da bu yüzden yaşıyoruz hiçbir şey imkansız değil tabi ki hedeflerimizden bir tanesi bu ama herkesin hedeflerinden birisi şampiyonluk

Aslında şampiyonluk senesi de aynı olmuştu benzer bir dönemden geçmiştik diye ifade zaman kazanmak isteyen biri ne istediğini bilen biri her zaman topa sahip olmak isteyen biri. Ama günün sonunda hocanız size bazı fikirleri verir buyanları sahada kullanabilirsiniz diye sizde bunları en iyi şekilde uygulamaya çalışırsınız. Bende hocamı en iyi şekilde tanıyorum daha önce de çalışma fırsatı bulduğum içinde zaten kendisinin neler isteyebileceğini neler istediğini biliyorum kendisine güveniyorum. Kendisine inanıyorum biz de saha içerisinde onun ile becerdiği direktifle birlikle ondan aldıklarımızı öğrendiklerimizi en iyi şekilde uygulamaya çalışacağız ve yine o sezondaki gibi tekrar başarılı olmaya çalışacağız.

Her şeyi özlediğimi söyleyebilirim aslında ilk geldiğim anda da aynı şeyi söylemiştim ilk röportajımda da bana aynı şeyi sormuşlardı orada da yine ifade etmiştim özlediğim şeyler tabi çok şey var her şeyi özledim diyebilirim taraftarın sahada çıkardığı her şeyi özlediğimi söyleyebilirim. O sesi özlediğimi söyleyebilirim taraftarın çıkardığı sesi özledim taraftarımızın futbola olan aşkını özlediğimi söyleyebilirim her şeyi özlediğimi söyleyebilirim çünkü bana Trabzon ya da Trabzonspor dendiğinde aklıma gelen tek şey futbol ben de burada futbol oynamak için buradayım özlediğimi söyleyebilirim her şeyi.

Sudi Arabistan’a ilk gittiğimde hocamız benle yaptığı konuşmada benden santrafor pozisyonunda yararlanmak istediğini söyleyince ben de tatbiki o pozisyonda oynadım çünkü ben hocalarımın benden istekilerini onlara vermeye benden istediklerini karşılamaya çalışıyorum ama eğer bana soracak olursudanız kanat pozisyonunda kendimi rahat hissediyorum ama burada önemli olan hocamızın benden ne istediği ve benden neler beklediği dolayısıyla hocamız beni nere düşüyorsa orada oynamaya ve en iyisi vermeye çalışan bir oyuncuyum. Türk millî takım ile alakalı şunu söyleyebilirim dünkü maçı aslında izlemeye başladım ama maşı açamadım ben maçın özetini izledim hem tebrik ediyorum Uğurcan’ı galibiyet üzerinden maçları takip etmeye çalışıyorum bazen bizim antrenman saatlerimize denk geliyor gayet iyi gidiyorlar iyi bir maç çıkardıklarını düşünmüyorum. takibe etmeye çalışıyorum ama Uğurcan özelinde genelde Milli Takımı tebrik etmek istiyorum aynı zamanda.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler