Trabzonspor'da o futbolcular forma hayali kuruyor! Gözleri Abdullah Avcı'da

Trabzonspor, yeni sezon öncesi Macaristan kampında genç oyuncularını da hazırlıyor.

Trabzonspor'da o futbolcular forma hayali kuruyor! Gözleri Abdullah Avcı'da

Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Bordo-mavililer, gelecek sezon olası eksiklikleri tamamlamak ve yeni genç oyunculara şans vermek için yoğun bir çalışma programı uyguluyor.

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor U19 Takımı ile şampiyonluk yaşayan genç yıldız adayları, A Takım ile birlikte Macaristan kampına katıldı. Kampta Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın yakın takibinde olan genç oyuncuların, hazırlık maçlarında forma giymesi bekleniyor.

A Takım ile yeni sezona hazırlıklarını sürdüren Salih Malkoçoğlu, Zekeriya Berk Bulut, Veysel Sönmezsoy, Abdurrahman Bayram, Ali Şahin Yılmaz ve Ahmet Doğan Yıldırım'ın gelecek sezon gösterecekleri performans merakla bekleniyor.

Ayrıca, U19 Milli Futbol Takımı kadrosunda yer alan Poyraz Efe Yıldırım'ında turnuva sonrası kampa katılacak.

HAZIRLIK MAÇLARI NE ZAMAN?

Yeni sezon hazırlıklarını Macaristan’ın Szeged şehrinde sürdüren Trabzonspor'un oynayacağı hazırlık maçlarının günleri ve saatleri netlik kazandı.

Buna göre, Bordo-mavililer ilk maçını 10 Temmuz Çarşamba günü 18.00’de Macaristan ekiplerinden Szeged Csanad ile oynayacak.

Trabzonspor ikinci ve son hazırlık maçı programında ise değişiklik oldu. Daha önce 14 Temmuz Pazar günü oynanması planlanan Zeleznicar Pancevo karşılaşmasının, 13 Temmuz Cumartesi günü 18.30’da oynanmasına karar verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler