Trabzonspor'da o futbolcunun performansı merak konusu

Trabzonspor’da henüz forma şansı bulamayan Arseniy Batagov'un performansı merakla bekleniyor.

Trabzonspor'da o futbolcunun performansı merak konusu

Trabzonspor'un sezon başında Ukrayna'nın Zorya Luhansk takımından 4+1 yıllığına transfer ettiği ve 1 Milyon 800 Bin Euro bonservis bedeli ödeyeceği Arseniy Batagov'un durumu merak uyandırıyor.

Takım kurgusunda ciddi sorunlar yaşayan teknik direktör Şenol Güneş, Ukraynalı oyuncunun ritim yakalamasını bekliyor.

Batagov’un sağlık durumu teknik ekip tarafından dikkatle izleniyor. Yeni transferin ne zaman sahalara döneceği, Trabzonspor'un defans hattındaki sorunları da doğrudan etkiliyor. Stoper bölgesinde yaşanan sıkıntılar, teknik direktör Şenol Güneş’in de çözüm arayışlarına yönelmesine neden oldu. Başakşehir maçında Mendy ve Lundstram'ı kullanan Güneş, geçici çözümlerle takımın savunma yapısını güçlendirmek için farklı formasyonlar deniyor. Bu süreçte, mevcut oyuncuların en iyi şekilde performans göstermesi için taktiksel değişiklikler yapılıyor.

Savunma bölgesine sezon başında Savic, Serdar Saatçi ve Batagov’u transfer eden Trabzonspor'un bu oyunculardan katkı almayı dört gözle bekliyor. Savunma da yaşanan sakatlıklar takım kurgusunu etkilerken, teknik direktör Şenol Güneş, stoper sorununu kısa sürede çözüme kavuştarmak istiyor.

batagov.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler