Trabzonspor'da o sıkıntı devam ediyor! Ayrılacak 3 isim kim olacak?

Yeni sezonda kadrosuna takviye yapmaya devam eden Trabzonspor'da yabancı oyuncu sorunu yaşanıyor.

Trabzonspor'da o sıkıntı devam ediyor! Ayrılacak 3 isim kim olacak?

Süper Lig'de yeni sezona hazırlanan Trabzonspor, kadrosunu güçlendirmek için 12 yeni transfer gerçekleştirdi.

Ancak bu transferler, bordo-mavililerde yabancı oyuncu krizini de beraberinde getirdi. Türkiye Futbol Federasyonu'nun bu sezon uygulamaya koyduğu 14 yabancı oyuncu kuralı, Trabzonspor'un planlarını zora sokuyor.

Yeni transferlerden Muhammed Cham'ın da katılımıyla Trabzonspor'un kadrosundaki yabancı oyuncu sayısı 16'ya yükseldi. Kulübün planladığı bir forvet transferiyle bu sayının 17'ye çıkması beklenirken, takımın en az 3 yabancı oyuncu ile yollarını ayırması gerekiyor.

Trabzonspor'un mevcut kadrosunda Pedro Malheiro, Stefan Savic, Arseniy Batagov, Stefano Denswil, Borna Barisic, Batista Mendy, John Lundstram, Enis Bardhi, Muhammed Cham, Edin Visca, Mislav Orsic, Mahmoud Trezeguet, Denis Dragus, Anthony Nwakaeme, Tonio Teklic ve Taxiarchis Fountas bulunuyor.

Ayrılması beklenen 3 yabancı oyuncu arasında şu an için Tonio Teklic ve Taxiarchis Fountas isimleri öne çıkarken, 3'üncü oyuncunun kim olacağı merakla bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler