Trabzonspor'da Ocak hedefi: Steven Berghuis

Trabzonspor, devre arasında kadroya takviye için Ajax'lı Steven Berghuis'i gündemine aldı.

Trabzonspor'da Ocak hedefi: Steven Berghuis

Sezon başında kadrosuna 13 yeni transfer katan Trabzonspor, yeniden yapılanma sürecine girmişti. Ancak Abdullah Avcı yönetiminde oluşturulan bu yeni takım henüz beklenen performansı gösteremedi.

Süper Lig'de oynadığı 7 maçta 6 beraberlik ve sadece 1 galibiyet alan Trabzonspor, eleştirilerin odağında. Eleştirilerin büyük kısmı, takımın potansiyelinden çok kadro mühendisliğine yöneltiliyor.

Ocak ayında yapılması planlanan transferlerle, özellikle doğru takviyelerle kadronun güçlendirilmesi hedefleniyor. Trabzonspor, ara transfer dönemi için şimdiden çalışmalara başlamış durumda ve kanat, kanat forvet, 8 numara ve stoper mevkii için oyuncu listeleri hazırlanıyor. Mevcut oyuncuların performansında iyileşme olmazsa, devre arasında bu bölgelere takviye yapılması gündemde.

Steven Berghuis Gündemde

Transfer çalışmaları devam ederken menajerler aracılığıyla kulübe oyuncu önerileri de gelmeye başladı. Bu isimlerden biri olarak öne çıkan Steven Berghuis, Trabzonspor'a önerilen oyuncular arasında.

32 yaşındaki Hollandalı yıldız, Ajax forması giyiyor ve sağ kanat başta olmak üzere sol kanat ve forvet arkasında da görev yapabiliyor. Bu sezon Ajax’ta 7 maçta 1 gol ve 2 asistle oynayan Berghuis, daha önce Beşiktaş’ın da radarına girmişti.

Ocak Ayında Transfer Mümkün

Berghuis'in Ajax ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Bu nedenle, Ocak ayında gerçekleşebilecek olası bir transferde Ajax’ın yüksek bir bonservis bedeli talep etmeyeceği düşünülüyor.

Kariyerinde Feyenoord, Watford, AZ Alkmaar, Twente gibi takımlarda forma giymiş olan Berghuis, geçen sezon 29 maçta 8 gol ve 10 asistle etkili bir performans sergilemişti.

Kasım ayındaki milli ara, Trabzonspor yönetimi için transfer stratejilerini gözden geçirme dönemi olacak ve bu süreçte Berghuis ismi masaya yatırılabilir.

Kaynak:Fanatik

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler