Trabzonspor'da Onuachu defteri kapandı mı? Nijeryalı yıldız için yeni gelişme

Trabzonspor, Paul Onuachu için yeniden harekete geçti.

Trabzonspor'da Onuachu defteri kapandı mı? Nijeryalı yıldız için yeni gelişme

Trabzonspor'da geçtiğimiz sezon ortaya koyduğu performansla taraflı tarafsız sporseverlerin beğenisini kazanan Onuachu, kiralık sözleşmesinin sona ermesinin ardından İngiliz ekibi Southampton'a geri döndü.

Bordo mavililer, Onuachu için girişim yapmış ancak İngiliz ekibinin yüksek bonservis bedeli talebi sonrası geri adım atmıştı.

Trabzonspor'un, Nijeryalı oyuncunun tekrar bordo mavili formayı giymeye sıcak bakması nedeniyle yeniden harekete geçtiği ve Southampton ile temaslara başladığı ifade edildi.

Bordo mavililerin, Southampton ile yaptığı görüşmelerde, aynı şirketin takımı Göztepe'ye de oyuncu önerisinde bulunduğu, bu yöntemle fiyatı aşağı çekmeye çalıştığı gelen haberler arasında.

Trabzonspor, daha önce Orsic transferinde de benzer bir yöntemle hareket etmiş ve Taha Altıkardeş'i İzmir ekibine gönderirken, Hırvat oyuncuyu Southampton'dan kadrosuna katmıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler