Trabzonspor'da Ozan Tufan hayal kırıklığı yarattı!

Trabzonspor'da, Gaziantep karşısında maçın tamamında sahada kalan Ozan Tufan beklenen katkıyı veremedi.

Trabzonspor'da Ozan Tufan hayal kırıklığı yarattı!

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, son maçtaki performansı beğenmeyerek kadroda 4 değişiklik yaptı. Kayserispor karşılaşmasından farklı olarak dün gece sahada Banza, Cham, Nwakaeme ve Ozan Tufan vardı. Ancak, tecrübeli teknik adamın yaptığı değişiklikler de Trabzonspor'un beraberlik serisini bozamadı.

Abdullah Avcı'nın ayrılmasının ardından 5. kez Trabzonspor'un başına geçen Şenol Güneş'te, henüz kötü gidişata son veremedi. Güneş, ilk maçında Beşiktaş'a karşı uzatmalarla birlikte 90 dakikaya yakın 10 kişi oynayan Trabzonspor'dan 1 puan çıkarmayı başarmıştı.

Hafta içi erteleme mücadelesinde Kayserispor ile evinde karşılaşan Trabzonspor, 2-0 geriye düştüğü maçı zor da olsa 2-2'lik skorla tamamladı.

Ancak, kötü futbol nedeniyle Şenol Güneş radikal değişikliklere gitti. Dünkü mücadelede Banza, Cham, Nwakaeme ve Ozan Tufan 11'de sahaya çıktı. Savunmada ise Mendy, Abdullah Avcı döneminde olduğu gibi stopere çekildi. Savic ise sakatlığı nedeniyle kadroda yer almadı.

Ozan Tufan bekleneni veremedi

Sezon başında Trabzonspor'a transfer olan Ozan Tufan, Gaziantep FK karşısında ilk 11'de sahaya çıktı. Ancak, ilk yarıda oldukça isteksiz bir performans sergileyen Ozan, aldığı topları da etkili bir şekilde kullanamadı.

29 yaşındaki oyuncu, ikinci yarıda da orta saha mücadelesinde etkisiz kaldı. Maçın tamamında sahada kalmasına rağmen beklenen katkıyı veremeyen Ozan Tufan, vasatı aşamadı.

Bu sonuçla beraber Trabzonspor, galibiyet hasretini sürdürdü.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler