Trabzonspor'da Ozan Tufan için imza töreni

Trabzonspor'da yeni transfer Ozan Tufan için imza töreni düzenlendi

Trabzonspor'da Ozan Tufan için imza töreni

Trabzonspor'da yeni transfer Ozan Tufan, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen törenle 3+1 yıllık sözleşmeye imza attı.

Trabzonspor'da imza törenine Yönetim Kurulu Üyesi Derviş Köz de katıldı.

Derviş Köz: “Ozan’ın takımımızda çok başarılı olacağına inanıyoruz”

İmza töreninde konuşan Yönetim Kurulu Üyesi Derviş Köz, EURO 2024'te Çekya’yı yenerek son 16 takım arasına giren A Milli takımımızı kutlayarak, “Milli Takımımızın başarısından gurur duyduk, daha büyük hedeflere ilerleyeceğine inanıyorum. Bu vesileyle, Milli takımlarımızın bütün kategorilerinde oynayan Ozan Tufan kardeşimize ‘hoş geldin’ diyoruz. Ozan, dünyanın en büyük şehir takımına geldiğini biliyor. Burada çok başarılı olacağına inanıyorum” diye konuştu.

Ozan Tufan: “Takımımıza katkı yapmak için sabırsızlanrıyorum”

Trabzonspor'a katkı yapmak için heyecanlandığını ifade eden yeni transferimiz Ozan Tufan ise şunları söyledi:

“Öncelikle Ertuğrul Doğan Başkanımıza ve Abdullah Avcı hocama ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Burada bulunduğum için çok mutluyum. Trabzon’a gelişimde taraftarımızın yaptığı karşılama da beni çok mutlu etti. Trabzonspor’un hedeflediği yönde başarıya gideceğine inanıyorum ve ben de en iyi şekilde, en iyi performansımla katkı vermeye çalışacağım. Şimdiden çok heyecanlıyım, bir an önce başlamak istiyorum.”

Ozan Tufan, 11 numaralı formayı giyecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler