Trabzonspor'da Rapid Wien maçı öncesi iki oyuncu korkuttu

Trabzonspor, Sivasspor deplasmanında beklenen sonucu alamazken iki futbolcusunun sakatlığı korkuttu.

Trabzonspor'da Rapid Wien maçı öncesi iki oyuncu korkuttu

Perşembe günü 1-0 kaybettiği ilk maçın rövanşında Rapid Wien ile deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor’da, Savic ve Okay Yokuşlu sakatlıkları nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Trabzonspor'un bu sezonki bomba transferi Stefan Savic, Sivasspor mücadelesine ilk 11’de başladı. Karadağlı yıldız, ilk yarıda iyi bir performans sergilerken, ikinci devrede yoktu. Sol adalesinde sertleşme meydana gelen 33 yaşındaki stoperin yerine Mendy girdi. Günün iyi isimlerinden Okay Yokuşlu ise 60. dakikada girdiği ikili mücadele sonrasında yerde kaldı. A Milli oyuncu, kasık bölgesinden sorun yaşarken, Lundstram ile değiştirildi. Her iki futbolcunun kesin durumları, bugün yapılacak kontrollerin ardından netlik kazanacak.

SAVİC İÇİN SEFERBERLİK

Özellikle stoper bölgesinde sıkıntı yaşayan Trabzonspor’da, Savic’in perşembe günü deplasmanda oynanacak Rapid Wien maçına mutlaka yetiştirilmesi hedefleniyor. Fırtına, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu ilk maçında Papara Park’ta Avusturya ekibine 1-0’lık skorla mağlup olmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler