Trabzonspor'da saatler kala bir ayrılık daha mı gelecek! İşte son durum

Trabzonspor'da ayrılığı gündeme gelen Enis Bardhi, için sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Trabzonspor'da saatler kala bir ayrılık daha mı gelecek! İşte son durum

Trabzonspor’un deneyimli orta saha oyuncusu Enis Bardhi’nin transfer durumu, transfer sezonunun kapanmasına saatler kala belirsizliğini koruyor.

Kuzey Makedonya Milli Takımı'ndan davet alan Bardhi, milli maçlar için Trabzon’dan ayrılmış, başarılı performansıyla dikkat çekmiş ve dün Trabzon'a geri dönmüştü.

Milli Takım Dönüşü Antrenmanlara Katıldı

Bugün, Beşiktaş maçı hazırlıkları kapsamında Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanda Enis Bardhi de yer aldı. Bordo-mavili ekibe döner dönmez takımla çalışmalara başlayan oyuncunun geleceği ise hala gündemde.

Hatayspor ve Yurt Dışından Teklifler Var

Enis Bardhi'ye Süper Lig ekiplerinden Hatayspor’un yanı sıra, Rusya Premier Ligi ve Suudi Arabistan Pro Ligi’nden de teklifler geldiği biliniyor. Ancak Trabzonspor, Bardhi'nin ayrılığı durumunda 10 numara pozisyonunda büyük bir eksiklik yaşayacak. Bu nedenle, oyuncu için ideal bir teklif sunulmadığı takdirde yolların ayrılmayacağı öğrenildi.

Piyasa Değeri 6.5 Milyon Euro

Bardhi’nin güncel piyasa değeri 6.5 milyon Euro olarak belirlenmiş durumda. Oyuncunun transfer durumu ve geleceğiyle ilgili nihai kararın yarın netleşmesi bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler