Trabzonspor'da peş peşe yaşadığı sakatlıklar sebebiyle yeşil sahalardan uzak kalan Hüseyin Türkmen pes etmedi.
Bordo-mavili oyuncu bireysel olarak gerçekleştirdiği antrenmanlarla yeni sezona hazırlanıyor.
Türkmen, yeni sezona hazırlandığı bireysel antrenmanları sosyal medya hesaplarından paylaşıyor. En son paylaştığı antrenman videosunu ""Zor zamanlar güçlü adamlar yaratır” açıklamasıyla paylaşan Hüseyin Türkmen'in yeni sezonda yeşil sahalarda dönmesi bekleniyor.
SEZON BAŞINDA SAKATLANMIŞTI
Bu sezon Trabzonspor temmuz ayında yurt dışında gerçekleştirdiği kampta sakatlanan Hüseyin Türkmen, sezon başında oynanan Antalyaspor, Galatasaray ve Çaykur Rizespor maçlarını kaçırmıştı.
2 KEZ DAHA SAAKTLANARAK SEZONU KAPATTI
Kasımpaşa ile oynanan müsabakada ise 21 dakika görev alan ve maç eksiğini gidermek için zaman zaman süre almaya başlayan başarılı oyuncu, bu kez de 11 Eylül 2023'te antrenmanda sakatlandı. Son sakatlığı sonrası 15 mücadele kaçıran 26 yaşındaki futbolcu, Antalyaspor maçında 7 dakika, Galatasaray karşılaşmasında 90 dakika süre alırken, Rizespor müsabakasında 21 dakika sahada kaldıktan sonra tekrar sakatlandı ve sezonu kapattı.
Kaynak:
sezon basinda iki mac oynar sakatlanir sezon sonuna kadar yaatar
Yanıtla (0) (0)Bazı yorumlar sanki , futbol uzmanı gibi konuşuyor çok biliyodunda sen niye orada değilsin. Herkesi eleştirmek kolay ama destek veren yok. Alt yapıdan yada genç olarak Trabzonspor,a gelen hiç kimseyi beğenmiyorlar. Tam avcı kafası ihtiyarlarla dolsun takım. Yenileri yapıcı eleştirin öldürmeyin. Hüseyin iyi bir oyuncudur. Onuda diğerleri gibi küstürdünüz
Yanıtla (1) (0)Adama kaç yüzyıllık sözleşme yaptıysalar yıllardır sakat oynamıyor ama sözleşmesi devam ediyor. Fakat iyileşse de zaten kötü bi futbolcu oynamamasının Trabzonspor’a daha çok faydası var.
Yanıtla (3) (3)verin acuna gitsin. ruh ve yetenegın aynı bedende oldugu adamlar lazım
Yanıtla (3) (0)Hüseyin iyi bir futbolcu fakat müzmin sakat.Trabzonspora artık yük olmaya başladı.26 yaş en verimli yaşlar bu yaşta eğer süreklilik olmazsa bir anlamı kalmıyor.Sağlık sıhhat diliyorum.
Yanıtla (6) (2)