Trabzonspor'da genç oyuncu sakat sakat oynamış! Güneş: "Devre arası öğrendim"

Trabzonspor'da Teknik Direktör Şenol Güneş'ten Cihan Çanak açıklaması geldi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın toplantısı düzenlendi.

Güneş, Gaziantep FK maçında devre arasında oyundan aldığı Cihan Çanak ile ilgili olarak konuştu. Deneyimli teknik adam, genç oyuncunun maç öncesi sakatlığı olduğunu ancak bunu söylemeden iyi niyetle oynadığı, devre arası oyuncunun sakatlığı olduğunu öğrendiğini belirtti.

Şenol Güneş'in konuya dair açıklaması şu şekilde;

Cihan Çanak'ın bu hafta koşu temposu ve dinamizmi yoktu. Oyuna katılım konusundaki beklentim büyüktü. Çabuk ve arkaya sızabilen bir oyuncu ama bu maçta hiç yapamadı. Devre arasında, iyi olmadığı için oyundan aldım. Geldi, bir sakatlığı varmış. Daha önce de varmış. Belli ki o sakatlık etkiliyor ama üstüne gidiyor. Oyuncu bazen iyi niyetle devam etmek istiyor. Niyet iyi ama karar yanlış. Ben görmeyebilirim ama sen söyleyebilirsin. Sahaya çıkıp risk alıp, verimsiz olan oyuncu istemem. Onun dışında sahaya çıktığın zamanda yüzde yüzünü vereceksin.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler