Trabzonspor'da Şenol Güneş maç sonu konuştu: "Her şeyi tartışırız"

Trabzonspor'da Şenol Güneş, Hatayspor maçı sonrası basın toplantısında konuştu.

Trabzonspor'da Şenol Güneş maç sonu konuştu: "Her şeyi tartışırız"

Trabzonspor, Süper Lig'de 8. hafta mücadeTrabzonspor, Süper Lig'de 8. hafta mücadelesinde Hatayspor ile karşı karşıya geldi. Bordo mavili takım rakibiyle 1-1 berabere kaldı.

Bordo mavili takımda Teknik Direktör Şenol Güneş mücadelenin ardından basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.

Güneş'in maç sonu açıklamaları şu şekilde;

"Kazanmak için sahaya çıktığımız maçta maalesef 2 puan kaybettik. Oyun başında dengeliydik. İlk golde, rakibin taç pozisyonunda oyuncumuz bıraktı ve direkt kaleye geldiler. Buna benzer pozisyonlar verdik.

Daha iyi oynamalıydık. Oyunumuzun seviye olarak yukarı çıkması gerekiyor. Oyuncuların yeteneklerine inanıyorum. Kırılganlıklar oyunu kopartabiliyor. Basit kayıplar sonrası verdiğimiz pozisyonlar çok fazla. İsabetli ortalar yapamadık. Top kayıpları bize tehlike olarak geri döndü.

Oyundan memnun değiliz. Kazanarak bir nefes almak istiyorduk. Üzgünüz. Sabırsız bir şekilde kazanılması gereken maçlar istiyoruz. Deplasmanda kazanamayan, sadece bir galibiyeti olan bir takım olarak kalite ve isteğimizi, her şeyi tartışırız. Çok daha sabırlı ve akıllı olmak zorundayız. Hâlâ oyunculara inanıyorum.

Yanlış veya eksik yapan olursa mutlaka değişiklik olur. Bu oyuncuların, bu oyundan daha iyisini oynayacağını biliyorum. Onlardan da bunu bekliyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler