Trabzonspor'da Şenol Güneş net konuştu "Başka çaremiz yok"

Son olarak Hatayspor ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş, soyunma odasında öğrencilerine net bir mesaj verdiği öğrenildi.

Trabzonspor'da Şenol Güneş net konuştu "Başka çaremiz yok"

Trabzonspor'da Konyaspor galibiyetiyle başlayan güneşli günler kısa sürdü.

Hatayspor ile deplasmanda berabere kalan Trabzonspor, 7. lig maçından 6. kez 1 puanla ayrıldı. Zirveyle fark iyice açıldı. Teknik direktör Şenol Güneş, karşılaşmanın ardından soyunma odasında oyundan memnun olmadığını söylerken, rotayı çizdi; çok net ifadeler kullandı.

‘MÜCADELE ETMEZSEK…’

Tecrübeli hocanın “Daha iyisini yapmak zorundaydık ama yapamadık. Bazı bölümlerde iyiydik fakat eksik kaldığımız, değiştiremediğimiz şeyler de oldu. Sahada yardımlaşmazsak, mücadele etmezsek kazanamayız. Sabırlı ama akıllı oynamalıyız. Unutmayın, Trabzonspor için beraberlik her zaman kayıptır. Buradan çıkmanın tek yolu, çok çalışmak. Başka çaremiz yok. Israrla çalışmalı, eksiklerimizin üzerine gitmeliyiz” dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler